He öyle mi falan o zmaan bakalım bundan sonra görürsün falan diye rsstlestiler. Yine dudislerini olabildiğince yakınlaştırıp tabiBitti mi orda??

Orada bitti
He öyle mi falan o zmaan bakalım bundan sonra görürsün falan diye rsstlestiler. Yine dudislerini olabildiğince yakınlaştırıp tabiBitti mi orda??

Yakında der onu kıskandırır falan filan birşekilde uzatmaları lazım
O Can dönüp de çekemiyorsan anten tak demedi mi
HaHe öyle mi falan o zmaan bakalım bundan sonra görürsün falan diye rsstlestiler. Yine dudislerini olabildiğince yakınlaştırıp tabi
Orada bitti

Ya sal gitsin Berna yaGunaydinnnnnnn
Halı yikicammm
Sen yıkamıştın bi ara sanki...Ya sal gitsin Berna ya
Bu dünyaya halı yıkamaya mı geldin
(benim de yıkamam lazım)
Ac kaldım valla arkadaşımın evinde ac kaldım. Dolabı tüm karbon şaka gibi ama bu sefer buluşmada aralarındaki zayıf bendim kilo almışlarYukarıda bi yerde çakılın menüyü gördüm sanki
İçindekiler kısmını okuyim mi
Börek mi yemiş o
Sen hiç herkesin sarhoş olduğu masada ayık oldun mu çok sıkıcı. Arkadaşlarım çok salak göründü gözümde birdenYok be içmeyin lustral papatya çayı için melisa için lustral içmeyin

Tabiki de en zayıfları sensin yaptığın sporla açık ara fark atarsın sen onlara spor olduğundan beş kilo zayıf gösterir adamıAc kaldım valla arkadaşımın evinde ac kaldım. Dolabı tüm karbon şaka gibi ama bu sefer buluşmada aralarındaki zayıf bendim kilo almışlar

Öyle bir evde yaşıyordum ki. Ev giriş kat her gün önüne çimento döküp torbalıyorlar. Evi taşırken halıyı bi kaldırdım. Resmen toz savruldu hippo. Boşa yıkadımSen yıkamıştın bi ara sanki...
Duydum bileGunaydinlarrr
Kahvltiyi fazla kacrdm kaptanikom duymasin
Bu ara ne yesem sisiyom gibi geliyo bugun odem suyu icim bari wcde cikamadim tey tey
Ama tarti fena degil eksi vardi sabah umarim yarin sabahada gelir eksi drimm drimmm
:sarisin:
Başlamış mı gızzzMiuya sorularınızı Bu haftanın konuğu Miu bağlantısına tıklayarak sorunuz, sorularınızla terletiniz efenim

Allah herkese bu rüyayı nasip etsin her kadına lazımGüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııın
Sabah bir rüyayla uyandım kiiiiii
Rüyamda elbise gibi bi gelinlik giymiş evleniyordum. Enişteniz de bu arkadaşa benziyorEkli dosyayı görüntüle 23944
Her neyse ben bu adamla evlenmekten kaçıyordum. En son kendi düğünümden kaçtım. Haşin damadım yemyeşil bir parkta koşarken beni yakaladı. Arabaya attığı gibi düğün yerine....
Rüyam kabus muydu değil miydi anlayamadım. Genel olarak evleniyor olmaktan çok mutsuzdum. Ama şu herifi görünce evlen lan şuna bak kütür kütür demekten kendimi alamadım
Ve sonuç olarak evlendik. Adam bana sarıldığında o kadar huzurluydum ki. Ama evlendiğim aklıma gelince hep ağladım
@Ausencia_ hoccam benim tam olarak nerem açık kalmıştır
Çok değişik duygularla uyandım çakıl. Evlenmediğime mutluydum fekat o adamı bi daha göremeyecek olmak da üzdüAllah herkese bu rüyayı nasip etsin her kadına lazım