Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Hayırlı sabahlar canlarim :kalp:
Bugün yine erkenden kalktık akşamda geç yattım lakin ben fena olmusum üşüttüm galiba hem karnım agridi hem çırçır olmusum basur olunca daha çok zordu dünden her tarafım ham tutmuş neyse yaa gideyim gelirim inşallah

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Güüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııın:ponpon::ponpon::ponpon::ponpon:

Sabah bir rüyayla uyandım kiiiiii:interest::interest::interest:
Rüyamda elbise gibi bi gelinlik giymiş evleniyordum. Enişteniz de bu arkadaşa benziyor:interest::interest::interest:
italyan_erkeklerinin_ozellikleri.jpg

Her neyse ben bu adamla evlenmekten kaçıyordum. En son kendi düğünümden kaçtım. Haşin damadım yemyeşil bir parkta koşarken beni yakaladı. Arabaya attığı gibi düğün yerine....:heyecan:
Rüyam kabus muydu değil miydi anlayamadım. Genel olarak evleniyor olmaktan çok mutsuzdum. Ama şu herifi görünce evlen lan şuna bak kütür kütür demekten kendimi alamadım:heyecan:

Ve sonuç olarak evlendik. Adam bana sarıldığında o kadar huzurluydum ki. Ama evlendiğim aklıma gelince hep ağladım:165:

@Ausencia_ hoccam benim tam olarak nerem açık kalmıştır:panter::panter::panter:

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Bugün yine erkenden kalktık akşamda geç yattım lakin ben fena olmusum üşüttüm galiba hem karnım agridi hem çırçır olmusum basur olunca daha çok zordu dünden her tarafım ham tutmuş neyse yaa gideyim gelirim inşallah
Amaaaannn geçmiş olsun pempikiiimmm yediğin bişey mi dokundu acaba :öpücük:

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Geçmiş olsun canım..
Inşallah toparlanirsinnn hemenn:ninni::ninni:

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Güüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııın:ponpon::ponpon::ponpon::ponpon:

Sabah bir rüyayla uyandım kiiiiii:interest::interest::interest:
Rüyamda elbise gibi bi gelinlik giymiş evleniyordum. Enişteniz de bu arkadaşa benziyor:interest::interest::interest:Ekli dosyayı görüntüle 23944

Her neyse ben bu adamla evlenmekten kaçıyordum. En son kendi düğünümden kaçtım. Haşin damadım yemyeşil bir parkta koşarken beni yakaladı. Arabaya attığı gibi düğün yerine....:heyecan:
Rüyam kabus muydu değil miydi anlayamadım. Genel olarak evleniyor olmaktan çok mutsuzdum. Ama şu herifi görünce evlen lan şuna bak kütür kütür demekten kendimi alamadım:heyecan:

Ve sonuç olarak evlendik. Adam bana sarıldığında o kadar huzurluydum ki. Ama evlendiğim aklıma gelince hep ağladım:165:

@Ausencia_ hoccam benim tam olarak nerem açık kalmıştır:panter::panter::panter:
Evet canım rüyanı yorumluyayım mı

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Haftaiçi sıkıntım var napacam erkek hocalar a geçen yıl ki bayan hoca simit poğaça falan alıyormuş yol parasını az alıyorlarmış.
Bana da aynı devam.edelim dediler.
Onlara simit alınca dayanamıyorum:(
Evde kahvaltı yapıp onlarla çay iceyim desem h3m çok erken kalkmam lazım 6.30 falan. H3mnde çıtır çıtır yerlerse :aglama:
Tevo accık ucundan tadına bakarsın be annem. İlla koca simit yemene gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar