Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Yaptığı kızda güzel olsa.. o kızı hiç beğenmiyorum ya ben..
Ufffd aynen
Deliriyorum ya
Ya bi de böyle yakışıklı bilgilş görgülü kültürlü erkekler dizilerde hep böyle saf salak kızlara aşık oluyor
Delleniyorum
Ben neden bekarım şan hala o zaman :naslyni:

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Cnm istersen diğer cilvelilere de soralım ama bi hafta da bekleyelim . İlaçlar tesirini göstersin.. eksi olmazsa istersn bi süre flo nun takıma geçersin. Ama az da olsa eksi gelse ben seni motive olman için takımda kalmanı isterim.. önemli olan burda yarış değil hepimizin motive olup güzelce zayıflaması :)
1 ayı bulur oturması demişti Dr sanki o yüzden dedim iyi kalpli hippom benim kızların motivesi düşmesin diye dedim

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Ufffd aynen
Deliriyorum ya
Ya bi de böyle yakışıklı bilgilş görgülü kültürlü erkekler dizilerde hep böyle saf salak kızlara aşık oluyor
Delleniyorum
Ben neden bekarım şan hala o zaman :naslyni:
Devlet memurusun ondan... gir bi şirkete getir götür elamanı olarak.. yakışıklı patronun yanında iki kere düş.. iki sakarlık yap.. bak böylesi iştahlı yemek yiyen kadınlara da bayılır .. tam sen .. bikaç kez çarpış dudak dudağa düşün tamamdır mium :mutluyum:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Devlet memurusun ondan... gir bi şirkete getir götür elamanı olarak.. yakışıklı patronun yanında iki kere düş.. iki sakarlık yap.. bak böylesi iştahlı yemek yiyen kadınlara da bayılır .. tam sen .. bikaç kez çarpış dudak dudağa düşün tamamdır mium :mutluyum:
Yaşam koçum olar mısın:heyecan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar