Ufffd aynenYaptığı kızda güzel olsa.. o kızı hiç beğenmiyorum ya ben..
Evet ya yorgunluktan uyukluyordum uykum kaçtı
O adam için mi? Gereğinden fazla Hava basılmış bir balon gibi ne o öyle heryeri şişik.Ağzımızın suyunu akıtıyoz burda
Kaptan izin verdiyse tamamdır
Kız sen korumadasın zati yersin dengelersin sonra nolucuk sanki
1 ayı bulur oturması demişti Dr sanki o yüzden dedim iyi kalpli hippom benim kızların motivesi düşmesin diye dedimCnm istersen diğer cilvelilere de soralım ama bi hafta da bekleyelim . İlaçlar tesirini göstersin.. eksi olmazsa istersn bi süre flo nun takıma geçersin. Ama az da olsa eksi gelse ben seni motive olman için takımda kalmanı isterim.. önemli olan burda yarış değil hepimizin motive olup güzelce zayıflaması
Şaka değilŞakadır flo yorma kendini
Devlet memurusun ondan... gir bi şirkete getir götür elamanı olarak.. yakışıklı patronun yanında iki kere düş.. iki sakarlık yap.. bak böylesi iştahlı yemek yiyen kadınlara da bayılır .. tam sen .. bikaç kez çarpış dudak dudağa düşün tamamdır miumUfffd aynen
Deliriyorum ya
Ya bi de böyle yakışıklı bilgilş görgülü kültürlü erkekler dizilerde hep böyle saf salak kızlara aşık oluyor
Delleniyorum
Ben neden bekarım şan hala o zaman

Heh ağzın bal.yesinÖlümü gösterip sıtmaya razı etmekkkk
Yaşam koçum olar mısınDevlet memurusun ondan... gir bi şirkete getir götür elamanı olarak.. yakışıklı patronun yanında iki kere düş.. iki sakarlık yap.. bak böylesi iştahlı yemek yiyen kadınlara da bayılır .. tam sen .. bikaç kez çarpış dudak dudağa düşün tamamdır mium
SusBen mi kim dedi
haftasonları veririm dedin yaa özelden. . Vericem dedin.. bana dedin ... bekliyorum 
menü ver çakıl4:3ile haftasonunu kurtarmaya calisacagim. Arkadaşlarım hala.benim yeni beslenmeme alışamadılar onlar hala eski bana gore yiyecek şeyler hazırlıyorlar doğal olarak ac kaldım. Domates dışında sağlıklı hiç yiyecek yok şuan evde