Di mi ya ne kastılar bu kadan sankiSal gitsin mali zira sizi yenicez
Kaptanım iğdeDi mi ya ne kastılar bu kadan sanki
haaaa olmadi olmaz tabi kafamı armatür e fena çarptım kıyak azcikSevgili daktırım bir haftada üç verir tek başıma yeneriz sizi. Çok heveslenme bakem senSal gitsin mali zira sizi yenicez

PuSevgili daktırım bir haftada üç verir tek başıma yeneriz sizi. Çok heveslenme bakem sen
Ayrıyetten arkadaşlarıma ve kaptanıma güveniyorum. Bu hafta bütün gruplar korksun bizden
haaaaaaaaaaa kız etin ne butun nekuzum kahvaltın çok güzel dopdoluKaptanım menü bildiriyorum @MaliPina
11.30 üç kaşık menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık, nane, maydanoz, dereotu kepekli diyet simit.
az kuru incir, kuru kayısı, ceviz bunlar toplam bir avuç kadar
Çay ve sade kahve
Ara: sade kahve
Akşam: çeyrek palamut ızgara ve üzerine tatlı niyetine iki incir (regl dönemindeyim)
Su 1,5 lt
Kaptanım iğde
Hepimiz çok motive
Hey rakipler kasmayın
Adamı hasta etmeyin
Puhaaaa olmadi olmaz tabi kafamı armatür e fena çarptım kıyak azcik
doktooor doktooor hastan olim al bu maç senin olsun nasıl fikirSal gitsin mali zira sizi yenicez
Ben bu hafta besinimi güneşten alıp bol suyla takviye yapıcam. Simit mimit onlar az önceden önceydikuzum kahvaltın çok güzel dopdolu
ama o simit fazla, gereksiz olmuş, zaten ceviz yemişsin fazladan karbon almışsın
akşam balık yenmiş güzel ama yarım yerine bi tane olabilirdi balık,yanına da salata aradı gözüm
su az kuzu suyu arttır
spor da bekliyorum senden en az 45 dk

Hmmmm. Daktır örtmene karşı. Sevdim bu filmi. Devamı çekilir bak. Ben söyliiimmmÖrtmenim seni ben yenicem sen benimsin

güneş derkeneBen bu hafta besinimi güneşten alıp bol suyla takviye yapıcam. Simit mimit onlar az önceden önceydi
Fotosentezle beslenip daktırı ve diğer grupları yenceeeeeeemmmmmmgüneş derkene
güneşlenip bol d vitamini mi alcen napcen
@Elalis gaptanimmmm menü veriyorum... Dil altin varsa al. Tansiyon şeker var miydi sebep olmakkk istememmm
Saat 09:00
2 yumurta yağda
2 küçük börek
1 tabak pattis kiz.
Yarim gözleme
Balli ekmek
Cay
Yumurtayi ekmekle yedim yarim ekmek olmustur..
Saat 12:00
1.5 tabak makarna
Ketcapli mayonezlii
1 bardak cola
Saat 15:00
Midem kiyildi
Yarim gozlemeyi yedim
1 bardak kola
1 tabak meyve mandalina seftali
Saat 17:00
2 paket eti cin
1 paket cubuk kreker
1 avuc kuruyemis
Saat 19:00
1 tabak karisik kizartma
Makarna biraz
1 bardak kola
Sütlü neskafe
2 parca bitter
1 avuc kuruyemis
Su 1 lt kadar
Sporda yapamadim
Cokkkkk zordu bu menüyü yazmakkk valla bii saat düşündüm..
Utancimdan yanlis emojii koymusummm
Ot musunn lennn sennnn bitkisel hayata mi gectinnnFotosentezle beslenip daktırı ve diğer grupları yenceeeeeeemmmmmm