igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Sen nerden biliyon tevoUüuuuwwwww
Sana don yakışıyor ıgdem
Furdim oniiiikna et onu iğde
yiyorum olduğu kadar artık
Sen nerden biliyon tevoUüuuuwwwww
Sana don yakışıyor ıgdem
Furdim oniiiikna et onu iğde
Hassasiyetimi anladığın için teşekkür ederim. Çok da zor değilmiş ne hissetiģimi anlamak... Beni bunca aydır tanıyan insanlar bile anlamamışken.Başta şaka sandımdı ikinci yorum cidden alındığını anladımmm
Deli derken cesaretli anlamında aklına eseni yapan anlamında dedim tabii ki gülüm..
Bir kaç tanıdığım var Sivaslı çokda severim..
Hem sesleri güzel hem yürekleri..
Sana bir hatam olduysa affet asla ve asla kötü niyetli söylemedim..
Seni yirim
Öperek yani
Kalbimin donutu
Seni benden alacak gadın anasının karnından doğduysa eğer doğduğu yere geri girsinyoksa çok pişman olur
Ben bunu yeni gördümYökdil e girdim kuzucum

Hamiunun elinden kapmaya çalışıyorum ceylanı
ha anladım isin zor Sen nerden biliyon tevo
Furdim oniii
yiyorum olduğu kadar artık
Sen bu ara almalara doyamiyon gibi geliyor banaIsrarlara dayanamayıp uzun pijama da alıyom
Seni yirim
Öperek yani
Kalbimin donutu
Seni benden alacak gadın anasının karnından doğduysa eğer doğduğu yere geri girsinyoksa çok pişman olur
Sana donut da alırım ben :sarisin:Seni yirim
Öperek yani
Kalbimin donutu
Anann yok mu senin yavrumm

Bi de ana yüreği dayanamaz kıyamaz derler...Anann yok mu senin yavrumm
O ne bicim anaa..
Utu sende yemek sendee
kadın çalışıyomuş napsınAnann yok mu senin yavrumm
O ne bicim anaa..
Utu sende yemek sendee
Susmana gerek yok dök içini biraz daha, hakkımda daha neler düşünüyorsun merak ediyorum?Sus iğde daha fazla yazma sus!
allah beleni vermesin
menü ver hemen
kadının günahını almayın belki bugünlüktür oBi de ana yüreği dayanamaz kıyamaz derler...
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
bela demedimmm bele dedimAnaaaa bela da okuyooooo bu gaptannnnnnn tövbe tövbe cattikkkk delimidir nedirrr
Şaka yapıyosanız cidden hiç komik değil. Ha şaka da değilse hayatımdaki en gereksiz tartışmayı okuyorum!Ama neyse ya mesaj silme de kalkmıs. Daha fazla uzamasın eflal, aman ağzınızın tadı kaçmasın booool keyifler
Aksamdan yapsinnnn bizde calisiyoruzzz..kadın çalışıyomuş napsın