Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Katılım
10 Eylül 2018
Mesajlar
4.054
Tepki
19.308
Puan
113
Yaş
33
Konum
Sivas
Susmana gerek yok dök içini biraz daha, hakkımda daha neler düşünüyorsun merak ediyorum?
Şu bana alıntıladığını görene kadar tek kötü bişey düşünmedim. Ama artık yeter eflal. Şimdi sussam bu bi daha olacak. Benim neyi beğenip neyi beğenmediğimin hesabını sormak sen dahil kimsenin haddine değil. Sen buraların bekçisi de değilsin. İsteyen istediğini beğenir. Hesap sorar gibi bi üslup ne sana yakışıyor ne benim tanıdığım bildiğim eflale. Olur alınırsın. Kız da özür dilemiştir. Meseleyi bu kadar uzatmanın kırıp dökmenin anlamı ne anlamıyorum. Velev ki arkadaş kötü anlamda söyledi. Biz de o anlamda beğendik. Yine bunun hesabını soramazsın. Alınırsın kızarsın ama bunun yolu bu değil. Sen alındığını söylersin gerekli kişiler özrünü diler sen affedersen eyvallah. Affedemezsin bi daha iletişime geçilmez. Yine mesele kapanır. Başkalarına yazılan mesajların altına göndermeler yapılmaz. Benim bildiğim eflal bu değil mesela. Bak direkt sana söylüyorum bi başkasına cevap verirken değil.
Şurada tanıyan herkes bilir. Kimseye kırıcı bi cümle kurmamak için yazıp silerim defalarca.. En doğrusunu bulana kadar. Öyle aklına geleni yazmak dobralık da değildir çünkü. Kolaya kaçmaktır. Kırıp dökmek en kolayı.

O kadar zamanı, paylaşılan şeyleri nası silip atıp da karşımdakine bunu söylersem ne düşünür, lan acaba iğde buna kızar mı diye düşünmeden yazabiliyorsun ? Karşındakiler çocuğun değil eflal. Kafana göre esip gürleyemezsin. Sen ne kadar anlayışlıysan o kadar karşılık görürsün. Bu herkes için böyle.
Bana yaptığım beğeninin hesabını sorup üstüne bi de beğen tuşunun görevini, anlamını açıklama gayretine düşerken hiç mi düşünmüyorsun ?
Pardon da kaç yaşındayım ben? Bizim samimiyetimizi de koy bi kenara herhangi birine bu şekilde sosyal hayatında konuşabilir misin? Klavyeden yazılınca mı kolay geliyor? Ses çıkarmayınca kabullenmiş mi oluyoruz? Ne alaka ya? biri bi memlekettekiler deli demiş. Vay efendim siz nası beğenirsinizi soracak bi samimiyet şekli benim lugatımda yok. Bunun adı samimiyet değil çünkü.
Hayır arkadaş. Ben ne senin ne başkasının burada alınganlığını tribini çekmek istemiyorum. Gel de ki şuna canım sıkkın. Çözüm buluyorsak bulalım bulamıyorsak oturup ağlaşalım dertlerimize. Ama gelip böyle bi konuda bile patlarsan orda dur derim. Kimsenin kimseye haddini bildirme yeri değil, bu da kimsenin haddine değil.



Bu kadar büyütülecek ne var ortada? Çok mu zor acaba ya ben şuna alındım neden böyle dendi. Dikkat edelim bu konuda hassasım minvalinde söylemek? Madem ki aramızda samimiyet var o zaman neyi niye yaptığımı biliyor olman lazım. Burada en eski tanıyanlardansın. Eğer bunu yapamıyorsan oturup kalkıp biz samimiyiz demeyelim komik oluyor. Halden anlamak nedir bana göre? Kızın tekini A memleketinde adamın biri taciz- tehdit etmiştir. Mesele nolursa olsun memleketçiliğe girmeden önce "ya nasıl oldun ? bi sıkıntın var mı ?" demektir. Aramızdaki samimiyet önce bunu gerektirir çünkü. Bunu yapmadan sen neden beğendine giriyorsan bilelim ona göre davranalım.
 

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Katılım
10 Eylül 2018
Mesajlar
666
Tepki
2.993
Puan
93
Konum
Kaldırımda ki sokak lambasından
:eskrim::eskrim::eskrim::eskrim::eskrim::eskrim:
Halan ne zaman bebegimm yakın mı ?Üzme kendini de kizlari da ne var yaaa hepimiz derizz böyle şeyler..:kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:

Ahanda Erzurumlular inanilmaz yobazdır deseler hicccc umrum olmaz oyleler çünkü ...
Haaa ayni zamanda mert cesurdurlarrr
Ana tarafin Erzurumluydu demii :eyvah::eyvah::eyvah::eyvah::eyvah::eyvah::eyvah:
@Bonus

Yobazdırlar bir derece.
Bazılarında adam satmada vardır kimde yokki zaten.
Kendilerini çok düşünüp kayırırlar.
Daha uzayabilir nefs :))

Bayramda sivaslı erzurumlu karşılaştırması yaptık kendi aramızda ikiside sınıfta kaldı.
Sivaslıların lafı sözü oyyyy oyyyyy

Oglanla ilgili yazdığıni arsrken bunu buldum ne biçim bir kendini tanitma seklidirrr buu:sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa: ill cumlelerin icinn buu

Artık böyleyim çünkü.

Bonus evett oglandan bahsetmis diger paragrafta kendine geçmiş ve zorlandigini birakmak istedigini yazmissin bacimm..Kirmizi renk yaptim oku hele biii:cirla::cirla:

Oğlanın diyetini dr unu bırakmaktan bahsettim. O değil ben yapıyorum herşeyi.
Niye bu kadar zor anladınız ula :sopa:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst