Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Ben alındım oldu mu iğde? Sen alınmazsın ben alınırım. Sana göre büyütülecek mesele değildir bana göre öyledir. Beğen tuşu o anlamı taşımaz, adı üstünde beğenmek içindir.

:eskrim::eskrim::eskrim::eskrim::eskrim::eskrim:
Halan ne zaman bebegimm yakın mı ?Üzme kendini de kizlari da ne var yaaa hepimiz derizz böyle şeyler..:kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:

Ahanda Erzurumlular inanilmaz yobazdır deseler hicccc umrum olmaz oyleler çünkü ...
Haaa ayni zamanda mert cesurdurlarrr
Ana tarafin Erzurumluydu demii :eyvah::eyvah::eyvah::eyvah::eyvah::eyvah::eyvah:

@Bonus

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Ben alındım oldu mu iğde? Sen alınmazsın ben alınırım. Sana göre büyütülecek mesele değildir bana göre öyledir. Beğen tuşu o anlamı taşımaz, adı üstünde beğenmek içindir.
Hayırdır eflal noluyor ? Alttan alıyorum diye mi bu tepkin ? İlla ben de mi kırıp dökeyim. Bu mu istediğin ? Bahsi geçen kangal köpeklerinin deli olmasıydı ki bunu açıklamışlar zaten benden önce. Her lafın altında bir şey aramak zorunda mısın ?
Bi tek sen mi sinirlenebiliyorsun? Bizim de damarımız yok mu ?

Beğen tuşu benim için ne anlama geliyor az önce söyledim. Sana başkaysa bu da beni ilgilendirmiyor şu an itibariyle. Gerçekten şu an hiddetlenmen gereken en son insanım.

Nefs

Tepki
8.361
@leylmira kayda değer bir kişilik değilim.

33 yaşındayım istanbuldayım 3 evladım var.
14 yaşında erkek 6 ve 4 yaşında kızlar.

Evli çocuklu ve şişmanım.
Oglanla ilgili yazdığıni arsrken bunu buldum ne biçim bir kendini tanitma seklidirrr buu:sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa: ill cumlelerin icinn buu

Nefs

Tepki
8.361
Vallahi kafam yerinde değil.
Oğlan ilk iki hafta daha iyiydi diyet olarak 3.hafta kaçamak çok oldu yinede vermiş.

Çok zorlanıyorum ben bırakmayı düşünüyorum ama daha kötü olursa nolur halimiz diye düşünüyorum. Düşün düşün ...tur işin demişler
Bonus evett oglandan bahsetmis diger paragrafta kendine geçmiş ve zorlandigini birakmak istedigini yazmissin bacimm..Kirmizi renk yaptim oku hele biii:cirla::cirla:

Nefs

Tepki
8.361
Şöyle ki malim giyin,soyun havası var :521: Sabah üşürken öğlen ateş basıyor hahahaha
Kozacimm bu havalarda "lahana" gibi giyeceksin..
En altta tisort onun ustunde ince bi hirka onun ustunde sweett..
Isindikca cikaracan ustekini. Oyle ortalarda soyunup durma hep giyinik olcennn:165:
:165::165::165:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Yazan yazıda bişey yok. Üstelik koz özür de diledi alaksız tepkine rağmen.
Herkesin anladığı ortak bir senin anladığın farklı
Üstüne atarın sert üslubun dibi
Noluyır eflal?
Hangimiz çocuk burda?
Hiçbirimiz senin çocuğun değiliz ya da azarlayacak yeni yetme. Neden inatla uzatıyorsun.

Yorumda bişey yok. Kimseye de bu kadar saçma sebepten bu tarz bi konuşma yapmaya hakkın yok.

Koca koca insanlarız bi sınırımız var olmalı.

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Yazan yazıda bişey yok. Üstelik koz özür de diledi alaksız tepkine rağmen.
Herkesin anladığı ortak bir senin anladığın farklı
Üstüne atarın sert üslubun dibi
Noluyır eflal?
Hangimiz çocuk burda?
Hiçbirimiz senin çocuğun değiliz ya da azarlayacak yeni yetme. Neden inatla uzatıyorsun.

Yorumda bişey yok. Kimseye de bu kadar saçma sebepten bu tarz bi konuşma yapmaya hakkın yok.

Koca koca insanlarız bi sınırımız var olmalı.
@eflalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar