Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361

Hüsraaaaaaaannnnn :bayik::bayik::bayik::bayik:

Bunca yıl beni beğendiğin için beğeniyorsun sanıyordummm iğdeeeeeeee:duymuyorum::duymuyorum:

(Ne mutlu site leen burası , bi tane ağlayan emoji bulamadım :521:)
:aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak:
Bu varrr begenemedin mii?
Buu gerci edepsizce agliyooooo..
Bu dahaa hanim hanimcikkkkk
:aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
@eflalim bunda büyütülecek bişey yok. Her memleketin iyisi de var kötüsü de var hep söylüyoruz. Buranınkiler de bazen haşin olabiliyor hepsi bu.
Şahsen Urfalılara deli deseler alınmazdım. Ve evet beğendim. Herkesin kendi fikri benim için beğen tuşu bunu okudum bu mesajı gördüm anlamı taşıyor.
Ben alındım oldu mu iğde? Sen alınmazsın ben alınırım. Sana göre büyütülecek mesele değildir bana göre öyledir. Beğen tuşu o anlamı taşımaz, adı üstünde beğenmek içindir.

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Ekli dosyayı görüntüle 23927 Ekli dosyayı görüntüle 23928

Ciddi soruyorum @leylmira burda sivaslılardan mı bahsediyorsun deli diye? Köpeğe deli diyecek halin yok değil mi! Beğenen arkadaşlar hoşunuza mı gitti bu yorum cidden? !
İyide ne var bu yorumda eflal ?? Ben genelde okuduğum msjları beğeniyorum okuduğum belli olsun diye ama onun dışında da kötü bişi olarak düşünmedim ki.. iyidir de biraz delidir.. hangimiz biraz deli değiliz ki?? Benim memleketim hakkında da neler deniyor oo.. hepsine kafayı taksak.. benim eşim kendi memleketi için nile der burdakiler hep şöle hep böle diye...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879

Yazma demedim kuzum hippoda sende oğlumu yazdığım halde kendimden bahsedince içim sıkıştı sadece.

Bende sana yazdım zorlandığın yapamıyorum dediğin zamanlarda sende yaz bana.

Öğrenecek yapacak çok şey var.
Yanlış anlaşıldıysam yazdıysam yorgunluğuma ver olur mu?
Cnm ben oğlunu biliyordum ama kendin için yazdın sandım.. 1 haftadır da diyet yapamıyorum diyince kafamda bağdaştırdım.. kırdım mı ki seni?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar