aAyy sabahtan beri öldüm yorgunluktan.. ellerde hep su içindeydi.. telefonun parmak izi tanımadı parmaklarımı
Ayy uzanim azcık gelirim
hah suya girince benim de parmak izleri nanayaAyy sabahtan beri öldüm yorgunluktan.. ellerde hep su içindeydi.. telefonun parmak izi tanımadı parmaklarımı
Ayy uzanim azcık gelirim
hah suya girince benim de parmak izleri nanayŞimdi işim bitti kendime kahve yapıcam.. iş yaparken hadi az kaldı bitsin de kahve yaparsın kendine diye teselli oldumahah suya girince benim de parmak izleri nanay
Eliniz bi anlığına sütyen askısına gitti itiraf edinmali yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Valla bebek ben wc deydim düşünK
Eliniz bi anlığına sütyen askısına gitti itiraf edin
Ahaahaa seni fena yakaladım deseneValla bebek ben wc deydim düşün

Hüsraaaaaaaannnnn
Bunca yıl beni beğendiğin için beğeniyorsun sanıyordummm iğdeeeeeeee
(Ne mutlu site leen burası , bi tane ağlayan emoji bulamadım)
Ben alındım oldu mu iğde? Sen alınmazsın ben alınırım. Sana göre büyütülecek mesele değildir bana göre öyledir. Beğen tuşu o anlamı taşımaz, adı üstünde beğenmek içindir.@eflalim bunda büyütülecek bişey yok. Her memleketin iyisi de var kötüsü de var hep söylüyoruz. Buranınkiler de bazen haşin olabiliyor hepsi bu.
Şahsen Urfalılara deli deseler alınmazdım. Ve evet beğendim. Herkesin kendi fikri benim için beğen tuşu bunu okudum bu mesajı gördüm anlamı taşıyor.
Kaytann biyiklarimi sürsem nerelerinee turkusu gibi olmuss buu..Nerelerinden sarılayım
çok şey söylerdim deeeeeeeeeeeK
Eliniz bi anlığına sütyen askısına gitti itiraf edin
HELLöööööö
Sınavdan çıktım
Çok basitti lenya da bana basitmiş gibi gelsin diye fake atıyorlar
Kendileri kaybedeeeeer koçuuuummmmmm

Hoşbulduum MiummMinnak kuzu hoşgeldin
Sıcak olsun son sıcak havalar
Kış geliyor çok üzülüyorum

bizim emziren anneler sütlük der hep
a
Yaaa benim kizda sutyenlerimi takip benimde memeliklerim olsun derdii

bizde de adı memelikİyide ne var bu yorumda eflal ?? Ben genelde okuduğum msjları beğeniyorum okuduğum belli olsun diye ama onun dışında da kötü bişi olarak düşünmedim ki.. iyidir de biraz delidir.. hangimiz biraz deli değiliz ki?? Benim memleketim hakkında da neler deniyor oo.. hepsine kafayı taksak.. benim eşim kendi memleketi için nile der burdakiler hep şöle hep böle diye...Ekli dosyayı görüntüle 23927 Ekli dosyayı görüntüle 23928
Ciddi soruyorum @leylmira burda sivaslılardan mı bahsediyorsun deli diye? Köpeğe deli diyecek halin yok değil mi! Beğenen arkadaşlar hoşunuza mı gitti bu yorum cidden? !
Heee totomdan pireler ucmayali uzin zaman okuyo
Pireleri mi tercihhh ederdinnnnn
Cnm ben oğlunu biliyordum ama kendin için yazdın sandım.. 1 haftadır da diyet yapamıyorum diyince kafamda bağdaştırdım.. kırdım mı ki seni?
Yazma demedim kuzum hippoda sende oğlumu yazdığım halde kendimden bahsedince içim sıkıştı sadece.
Bende sana yazdım zorlandığın yapamıyorum dediğin zamanlarda sende yaz bana.
Öğrenecek yapacak çok şey var.
Yanlış anlaşıldıysam yazdıysam yorgunluğuma ver olur mu?