Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Hipo bu 2 oldu. Benim işten çocuklar gittiler adamla konuşmaya kavga edip döndüler. Geçen defa seni şikayet ederim demiştim. Edersen evini bulup yakarım filan dedi. Cidden normal değil adam taktı kafayı bana. Bugün de görünce yolumu değiştireyim dedim. Hiç muhattab olmayayım dedim de olmadı
Şerefsiz o.c

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Fit bizim köpüşte çok oynak. Asla saldırma huyu yok ama eşim asla tasmasız gezdirmiyor ve bizim gücümüz yetmez diye bize de vermiyor gezdirmek için. Korkanlar var olmaz diyor. Bizimki direk patileri omza koyuyor aynı boyda oluyoruz. Bize sevimli ama başkasına korkunç tabiki.

Bu adam psikopat, köpek oynamak istiyo olabilir ne demek seni alıştırıcam. Boyunca köpek üstüne atlayınca kalbi mi dursun kadının. Gerizekalı

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Fit bizim köpüşte çok oynak. Asla saldırma huyu yok ama eşim asla tasmasız gezdirmiyor ve bizim gücümüz yetmez diye bize de vermiyor gezdirmek için. Korkanlar var olmaz diyor. Bizimki direk patileri omza koyuyor aynı boyda oluyoruz. Bize sevimli ama başkasına korkunç tabiki.

Bu adam psikopat, köpek oynamak istiyo olabilir ne demek seni alıştırıcam. Boyunca köpek üstüne atlayınca kalbi mi dursun kadının. Gerizekalı

Ulennnnnn seninn köpeğinde mii varrrr:hııh::hııh::hııh:
Cokkk kiskandimmm aslinda köpek istiyordum ama apartmanda zor olur diye vazgectik..
Oyyy simdii kedimize ihanet gibj oldu yazdiklarimmm

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Namaza kalktim sonra esim kv yi teyzesine goturecekti fln derken 6 bucuk olsu tam yatayim dedim oglum uyandi sonra esim kızkardeşimi alip geldi kahvalti hazirla topla bulasik fln derken bu saat oldu kp gitti es kisisi ceviz agacini cirpmakla mesgul kizkardesim de oglumu avluya cikardi.ben de evi toplayayim cikatim dedim oturdum magazin izliyorum:huri:
Cevizzz ağacı miiii oyyyy ne güzel ...
Cevizzzz cokkkk pahaliii bernaggggggg :aglak::aglak:
Gerçi ucuz ne varkiiiii:bayik::bayik::bayik::bayik::bayik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar