Geçmiş olsun Ausum inşallah ilaç temizler hiç gerek kalmaz ameliyata falan aminnnnHu huuu ben geldimmmmm
Ameliyat öncesi emzirmemi engellemeyecek bi ilaç tedavisi başlandı ... 10 günlük...
Bu süreçte kanama kesilmez ise ...
Kürtaj ile temizleme...
En son ameliyat
Ameliyattan kaçış yok. Sadece Melike için süreci uzatıyoruz diyeyim
İyiyimm ya ben ... geçmişi okuyayım ....
Ben geçmişi okurken , kaptanlar bi listelerini paylaşsa ya
Köpeğinden tehlikeli salakSabah sabah malın birine denk geldim cinlendim yine ya
Niye normali bana denk gelmiyor.
Benim iş yerinin orda bi adam her sabah köpeğini gezdiriyor tasmasız. Köpek de büyük bişey. Ve ben süs köpeklerinden bile korkan biriyim. İlk karşılaşmamızda üstüme atladı hayvan. Çığlık çığlığa bağırdım...Oynamak istiyor ama ben korkuyorum işte...
Geri zekalı sahibi de köpeği alacağına bağırdı ne korkuyon diye... adamla kavga etmiştik.
Bugün yine aynı şey oldu. Adam deli mi ne bişey demeden yolumu değiştireyim dedim bilerek üstüme saldı köpeği. Alıştıracam seni benim köpeğim eğitimli dedi. Elim ayağım titriyor. Arkadaş ben hayvan düşmanı değilim ki sırf zarar vermemek için hayvan üstüme çıkarken sadece yüzümü kapatabildim. Gelin alın şu hayvanı dedim. Onun bi adı var diyor....
La niye hep bana denk geliyor bu kırıklar

Olcak olcak her yeni gün yeni bi başlangıç demekGünaaaydın günaaaaydınnn dün gelemedim bir enerjisizdimmmohhh yarışa devam dün ki listeleri göremedim ama kim birinci oldu diye
Noooo sıkıntı babam babam
Ay bu hafta çok güzel olsun lütfen olsun hep olsun
Ausum geçmiş olsun süreç sıkıntısız işlesin inşallahHu huuu ben geldimmmmm
Ameliyat öncesi emzirmemi engellemeyecek bi ilaç tedavisi başlandı ... 10 günlük...
Bu süreçte kanama kesilmez ise ...
Kürtaj ile temizleme...
En son ameliyat
Ameliyattan kaçış yok. Sadece Melike için süreci uzatıyoruz diyeyim
İyiyimm ya ben ... geçmişi okuyayım ....
Ben geçmişi okurken , kaptanlar bi listelerini paylaşsa ya

Yorunlarimi yazacaktım aslinda sonra vazgeçtim Ahmet ile Eylül bayıldım kesinlikle okuyacağım onu da hatta bugün başlarımMesajları böyle alayım @Admin görsün çünkü bu tarz teknik durumlarla kendisi ilgileniyor
Gerçekten mi? Çok sevindim çünkü o hikayemi inanılmaz severim. Keşke yorumlarını eleştirilerini de yazsaydın çok mutlu olurdumBeni Kalbine Yaz da oradaki Ahmet ile Eylül'ün hikayesiydi onları da çok sevdim ayrıca yazdım sende sevdiysen ona da devam edebilirsin
Yanlış anlamazsan bı sorum var çok güzel yazıyorsun yazma tekniğin hayal gücün betimlemen şahane neden kitap yazmıyorsun bu kadar yeteneiyken cidden merak ettimMesajları böyle alayım @Admin görsün çünkü bu tarz teknik durumlarla kendisi ilgileniyor
Gerçekten mi? Çok sevindim çünkü o hikayemi inanılmaz severim. Keşke yorumlarını eleştirilerini de yazsaydın çok mutlu olurdumBeni Kalbine Yaz da oradaki Ahmet ile Eylül'ün hikayesiydi onları da çok sevdim ayrıca yazdım sende sevdiysen ona da devam edebilirsin
Olcak olcak her yeni gün yeni bi başlangıç demek
Eneem o ne kıııız yeşil yeşil buğday çimini mi kaynatıp içiyonO zaman Şeref’ine kaptanımmmm

Not aldım balimSon kitabı oku origin(baslangic )
Biraz yatakGod bless you sista, our prayers are with you..
Don’t forget to eat okunmuş rice![]()

haYaaaaa
Koluma ağda yaparken kolumu yaktım , su topladı falan, miktodalgaya koymuştum çok sıcak olmuş löp diye koluma koydum ayy bir yaktı
Şapşik miyim neyim
Başım catliyo
Kizm saat başı değil 30 dk başı uyanıp duruyo kafam kazan gibi sinir tavan yaptı
Ne sıkıntısı var acaba yavrumn üst dislerimi geliyo napiyo
Sinirlenmk istemiyorum ama uykusuz olunca bide kafa agriyinca insan istemsiz mi sinirli oluyo napiyo?
Günaydın hayırlı sabahlar .
@hippotalamus ben biraz olamam buralarda ağır hastamız vardı gece aradılar iyice ağırlaşmış köye gidiyoruz .
Günaydın
Piknik hazırlığı kahvaltıyida orada yapacağız
Akşama Pertingen gelirim sanırım

Sabah sabah malın birine denk geldim cinlendim yine ya
Niye normali bana denk gelmiyor.
Benim iş yerinin orda bi adam her sabah köpeğini gezdiriyor tasmasız. Köpek de büyük bişey. Ve ben süs köpeklerinden bile korkan biriyim. İlk karşılaşmamızda üstüme atladı hayvan. Çığlık çığlığa bağırdım...Oynamak istiyor ama ben korkuyorum işte...
Geri zekalı sahibi de köpeği alacağına bağırdı ne korkuyon diye... adamla kavga etmiştik.
Bugün yine aynı şey oldu. Adam deli mi ne bişey demeden yolumu değiştireyim dedim bilerek üstüme saldı köpeği. Alıştıracam seni benim köpeğim eğitimli dedi. Elim ayağım titriyor. Arkadaş ben hayvan düşmanı değilim ki sırf zarar vermemek için hayvan üstüme çıkarken sadece yüzümü kapatabildim. Gelin alın şu hayvanı dedim. Onun bi adı var diyor....
La niye hep bana denk geliyor bu kırıklar
Günaydın
Güzel bir cumartesi olsun herkes için
Ben yine dershaneye gidiyorumAkşam uğrarım
Gunaydinnnn 5.30 dan beri ayaktayim haaanimmmmm.kizkardesim geldi
Bu nedir?O zaman Şeref’ine kaptanımmmm
Onceden oleydi simdi yukarda mutlu ama oraya cikmaya cesareti yok cesareti kirildi yanimda durmk istiyo cuma bi iyiydi ozel ilgilendiler 3 kisiler bole evde cok skiliyo kabul ediyo evde durmayi sonra skntidan bana sariyo disari cikmak istiyorCanım hazır değilse gönderme. O zaman okula gitme evde dur de. Birfe öyle dene. Okulu sevdi ama seninde durmanı istiyor değil mi?
Eneem o ne kıııız yeşil yeşil buğday çimini mi kaynatıp içiyon
Ay Yok maydonoz salatalık nane limonmisssss

Sağol canım çok şükür iyiyim. Antibiyotiğe gerek kalmadı toparlandım.@s i d e l y a nasıl oldun
Afiyet olsun. Yogurtlusunu cekti canim