Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403

Günaydın canımlar :kaalp:

5.30tan beri ayaktayım ne varda erken kalkarsiniz yavrucuklarim:ninni::ninni:

Günaydın hayırlı sabahlar .
@hippotalamus ben biraz olamam buralarda ağır hastamız vardı gece aradılar iyice ağırlaşmış köye gidiyoruz .

Günaydın uyku uyuyan uyumayan Güzeller :tatlim:

Günaydın sultanlarım:heyecan::heyecan::heyecan:

Günaydın canlarinmmmmm

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
@hippotalamus cnm gece çok koşturmaca vardı evde hazırlıklar menü vermeyi unuttum özür dilerim bugün ikisini bir veririm olur mu cnmm

Gunaydinnn güzel yürekli canlar

Yoldayım çarşıya gidiyorum son eksikleri alacağım inşalla h canlar bugün yarını hayırlısı ile atlatmak şu an tek duam
Şimdi versen cnm dünki menünü

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993

@igdedali

Burda mealen sago diyor ki öyle tesbitler yaptım ki sizi gece gündüz kendimi dinlemeye mahkum ettim.

Aşınıyor insan kaya gibi, dalgası hüzünse
Düşer yaprak kendiliğinden mevsim hazansa
Yardım etmek isterdim hayatıma lakin anla
Tükeniyorum zamanla
Öyle kalabalık ki içim, ne de yalnız kaldı dışım
Garip kaplumbağanın evini yıktılar bir hışım
Yazım biteli epey oldu, gelen gitmeyen kışım
Şaşırmamaya alıştım, zaman geçti yatıştım
Bir elimde yumruk, diğer elimde tokat
Katılaşıyorum kırılganlığıma inat
Yanlışlar pahalıya patlar
Böyle çıkılır hatadan katlar

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
@hippotalamus
Dünkü menüm
Sabah 10.30
2 yağda yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
1 kepçe aşure bol cevizli

Ara 15.45
Sütlü kahve
Yarım şeftali

Akşam 19.00
1 kase domates çorbası
Taze fasülye
Cnm su ve sporu yazmamışsın..

Aşureyi dozunda yemişsin ama dikkat et bebişe gaz yapmasın başka yeme ;)

Onun dışında güzel menü canım :)

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Sabah sabah malın birine denk geldim cinlendim yine ya
Niye normali bana denk gelmiyor.
Benim iş yerinin orda bi adam her sabah köpeğini gezdiriyor tasmasız. Köpek de büyük bişey. Ve ben süs köpeklerinden bile korkan biriyim. İlk karşılaşmamızda üstüme atladı hayvan. Çığlık çığlığa bağırdım...Oynamak istiyor ama ben korkuyorum işte...
Geri zekalı sahibi de köpeği alacağına bağırdı ne korkuyon diye... adamla kavga etmiştik.
Bugün yine aynı şey oldu. Adam deli mi ne bişey demeden yolumu değiştireyim dedim bilerek üstüme saldı köpeği. Alıştıracam seni benim köpeğim eğitimli dedi. Elim ayağım titriyor. Arkadaş ben hayvan düşmanı değilim ki sırf zarar vermemek için hayvan üstüme çıkarken sadece yüzümü kapatabildim. Gelin alın şu hayvanı dedim. Onun bi adı var diyor....
La niye hep bana denk geliyor bu kırıklar

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Benim iş yerinin orda bi adam her sabah köpeğini gezdiriyor tasmasız. Köpek de büyük bişey. Ve ben süs köpeklerinden bile korkan biriyim. İlk karşılaşmamızda üstüme atladı hayvan. Çığlık çığlığa bağırdım...Oynamak istiyor ama ben korkuyorum işte...
Geri zekalı sahibi de köpeği alacağına bağırdı ne korkuyon diye... adamla kavga etmiştik.
Bugün yine aynı şey oldu. Adam deli mi ne bişey demeden yolumu değiştireyim dedim bilerek üstüme saldı köpeği. Alıştıracam seni benim köpeğim eğitimli dedi. Elim ayağım titriyor. Arkadaş ben hayvan düşmanı değilim ki sırf zarar vermemek için hayvan üstüme çıkarken sadece yüzümü kapatabildim. Gelin alın şu hayvanı dedim. Onun bi adı var diyor....
Ayy iğde seni anlıyorum .. bende süs köpeğinden bile korkarım..

Allahın belası sen kimsin de beni alıştırıyorsun kimsinnnnnnnnnnn de.. bi daha yaparsa polis çağırırım beni taciz ettiğiniz için de adama.. resmen taciz bu.. ne demek bilerek salmak.. mal herif..

igdedali

Tepki
19.308
Ayy iğde seni anlıyorum .. ben nile süs köpeğinden korkarım..

Allahın belası sen kimsin de beni alıştırıyorsun kimsinnnnnnnnnnn de.. bi daha yaparsa polis çağırırım beni taciz ettiğiniz için de adama.. resmen taciz bu.. ne demek bilerek salmak.. mal herif..
Hipo bu 2 oldu. Benim işten çocuklar gittiler adamla konuşmaya kavga edip döndüler. Geçen defa seni şikayet ederim demiştim. Edersen evini bulup yakarım filan dedi. Cidden normal değil adam taktı kafayı bana. Bugün de görünce yolumu değiştireyim dedim. Hiç muhattab olmayayım dedim de olmadı

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547
Günaydınlar herkese bir su içtim yemek borumdan mideme kadar ağrı girdi :(
Zate rüyamdada göz dru bana pars hastalığı teşhisi 1.98 oranla :///

İğde sen nerede yaşıyorsun Amerika falan mı? Ne kadar değişik insanlar varsa hep senin orada gel taşın buraya :D

igdedali

Tepki
19.308
Günaydınlar herkese bir su içtim yemek borumdan mideme kadar ağrı girdi :(
Zate rüyamdada göz dru bana pars hastalığı teşhisi 1.98 oranla :///

İğde sen nerede yaşıyorsun Amerika falan mı? Ne kadar değişik insanlar varsa hep senin orada gel taşın buraya :D
Zuvastayım bebeam eflal duymasın dediğini:cokkomik:
Kız ben çekiyorum kendime bu adamları

koza99

Ehl-i Keyf
Tepki
1.050
Hipo bu 2 oldu. Benim işten çocuklar gittiler adamla konuşmaya kavga edip döndüler. Geçen defa seni şikayet ederim demiştim. Edersen evini bulup yakarım filan dedi. Cidden normal değil adam taktı kafayı bana. Bugün de görünce yolumu değiştireyim dedim. Hiç muhattab olmayayım dedim de olmadı
Ay kesinlikle normal değil bu nasıl bir adam ya.. Evi yakarım falan psikolojjk sıkıntıları var belli :( Bir daha denk gelmezsiniz inşallah ya

Emel_ogretmen

AFET-İ DEVRANLAR
Tepki
1.671
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar