Evet 13 leyraMuz kilosu mu? Annamadım

Heeeeee onu diyosun seeenEvet 13 leyra
Kırutulmusu güzel oluyır mu deneyim bendeHeeeeee onu diyosun seeen
Çüş
E burda da aslında o fiyatta

İyi uykular tatlımBende yatar hepinizi öpüyorum

ben yarın ki menünü baz,alacağım ... sonuçta yanlış besleniyordun ki kilo alıyordun 
Görmedim kuzum
@Elalis @hippotalamus @MaliPina kızlar listelerinizi bana özel mesaj atar mısınız?
@Ausencia_ ausum sonuç listesi gibi bişey yaptın mu? Bilmiyorum bakamadım. Onu bana özel mesaj atar mısın?
Geçmişten bulamayabilirim
Ben ilk fırsatta 1. Sayfamıza eklerim

Miu ne zaman koltuğa oturuyor
Nasıl kurutuluyo acaba dur arastircammmn çok güzel gorunuyi
Ben satın aldımKırutulmusu güzel oluyır mu deneyim bende
Bu hafta hepsine elleyeceğim şey pardon el atacağım@hippotalamus menünü gördüm , cuma için hele çook iyiydi.
@Elalis au.... etiketi ile korkuttuğun habibte bilmez beni ... dadlu şirin gebe ausu bilir o jenerasyonbak sen beni @igdedali gillere sor
@Melegim22 senin tel durumunu okudum , bu haftada beklemedesin o zaman canım ...
Bu arada bi abla deme muhabbeti olmuş ... bana nine bile diyebilirsin canımmmm
@Tevolly canım senin benim gibi grupsuzlar ortada kalmasın yahu , bizi de grupsuzlar yapalım
@MaliPina sizin takımın yüzdesini gördüm ama eminimmmm Haftaya daha bombaa olacaksınızzzzz
@Floweroflife azcık kızartma ehlinin keyfi tabii... menün güzel...aynen devam
@Elalis @D3S1R3 aklıma yazdım .. ilaçlar bitsin geçmezse zaten kendi dr umla bi ameliyat yolu çizeceğim ... kürtaj ismi bile soğuk .![]()
@cileklidonut canımmmben yarın ki menünü baz,alacağım ... sonuçta yanlış besleniyordun ki kilo alıyordun
Yok kuzum yapmadım , yapamayacağım da![]()
Sana pasladım o işi
Yarınnnnn sanki
Ben de uyuyorum iyi uykularınız olsun
Ausum listeleri yarına bırak dinlen istersen kıyamam bu saatte uğraşma

Aus sorma muz kurusuna dadandım, sabah birsürü yedim,şimdi de yedim, accık abartmış olabilirim , yarın düğün var yemekli, ondan sonra önümüzdeki hafta biraz dişimi sıkıp 500.500 vermem lazım@hippotalamus menünü gördüm , cuma için hele çook iyiydi.
@Elalis au.... etiketi ile korkuttuğun habibte bilmez beni ... dadlu şirin gebe ausu bilir o jenerasyonbak sen beni @igdedali gillere sor
@Melegim22 senin tel durumunu okudum , bu haftada beklemedesin o zaman canım ...
Bu arada bi abla deme muhabbeti olmuş ... bana nine bile diyebilirsin canımmmm
@Tevolly canım senin benim gibi grupsuzlar ortada kalmasın yahu , bizi de grupsuzlar yapalım
@MaliPina sizin takımın yüzdesini gördüm ama eminimmmm Haftaya daha bombaa olacaksınızzzzz
@Floweroflife azcık kızartma ehlinin keyfi tabii... menün güzel...aynen devam
@Elalis @D3S1R3 aklıma yazdım .. ilaçlar bitsin geçmezse zaten kendi dr umla bi ameliyat yolu çizeceğim ... kürtaj ismi bile soğuk .![]()
@cileklidonut canımmmben yarın ki menünü baz,alacağım ... sonuçta yanlış besleniyordun ki kilo alıyordun
Yok kuzum yapmadım , yapamayacağım da![]()
Sana pasladım o işi
Yarınnnnn sanki
Bu hafta hepsine elleyeceğim şey pardon el atacağım
Bu hafta hepsine elleyeceğim şey pardon el atacağım
Aus sorma muz kurusuna dadandım, sabah birsürü yedim,şimdi de yedim, accık abartmış olabilirim , yarın düğün var yemekli, ondan sonra önümüzdeki hafta biraz dişimi sıkıp 500.500 vermem lazım
Hayde bitti gitti yatın gari Ben yapmayacağım ki
@Miu yapsın
Ben bu kafayla ancak ....
1.JETGILLER
2.CILVELI KAHVELER
3.AFETİ DEVRANLAR![]()
Derimmm