Floweroflife
Daimi Üye
Eflalim kuzum, gel ne olursan ol yine gelMenü vermez sadece spor kilo bildirimi olursa olur

Kendini hazır hissedene kadar menü vermek zorunda değilsin...
Eflalim kuzum, gel ne olursan ol yine gelMenü vermez sadece spor kilo bildirimi olursa olur

Evet canım öyle

Bu kilomu koruyor olsam da sıkıntı yok zaten şu dönemde kilo vermek gibi bir niyetim yok masum almıyım yeter ha bu arada bunu uygulayıp verirsem de ne alabaktım az önce bu sistemle veren de var ama zateb dediğim gibi almıyım yeter bu dönem
3 kilo kaldı bekle beni flooEvet canım öyle
Adımız boşuna ehli keyif değil
Soluklanmak isteyen bünyelere kapımız açık

Oyyyyy19 da evlendim 20de anne oldum
2.5 senelik evliyim

Zümrüt çoookk aç kalmışsın yine kuzucum. Bari kahvaltıyı sağlam yapsaydın
Kullanmadım bi daha@Elalis bacım o kadar konuşuyoruz hiç kırılmadı mı kare tabakların?? Naptın okudun üfledin mi
Kiyamammm yaaa Aminn canim... Kendini kasma ve yemeyecem gibi kodlar gönderme. Ihtiyacim yok onlara ve canım hiç istemiyor ki de..Allahım alkolden uzak durma gücü ver her turlu cipsten mezelerden her türlü zararlı yiyecekten. Bolca çay kahve içme isteği uyandır bende zayıf arkadaslarima uydurma şişko arkadaslarima örnek olmayı nasip et amin
Temammmm canimm sabah bildireyimmm... Gaptanimizz sen misin ?@Nefs kilonu bildirirken beni etiketle canımın içi
zira bir takımın var ama daha ismimiz yok
@hepfit
@kelebekolacam
bize bir iki kişi daha lazıııım
Özledim seni ama bir eksiklik vardıEvet kuzu baya düşüğüz. Ben de pek ilgilenemedim grupla, benim hatam aslında. Bu hafta telafi edicem kesinlikle

Evet hiç istemiyor ben kahve ile de çok eğlenebilirim maksat güzel sohbet bol kahkahaKiyamammm yaaa Aminn canim... Kendini kasma ve yemeyecem gibi kodlar gönderme. Ihtiyacim yok onlara ve canım hiç istemiyor ki de..
inşallah kaptanim öyle ümit ediyorum benim spora asilmam lazım hemide fena yoksa yerimde sayar dururum dur hele bugün kocis olmayacak sakin sakin bı program yapıp ne edip spor ayarlamam gerek
Bu hafta süper bi eksi gelecek eminim