Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308

igdedali

Tepki
19.308
İgdem sakın balım sakın da kendini bı b.k sanmasin en büyük ceza umursamamak değil mi zaten o kimki senin güzel cici sinirlerini bozacak sen bana gönder onu ya :gelburaya::gelburaya::gelburaya::gelburaya::gelburaya::gelburaya::gelburaya::gelburaya::gelburaya::gelburaya::gelburaya::gelburaya::gelburaya::gelburaya::gelburaya:
Ulen senelerdir cici sinirlerim yüzünden uğraşıyorum ya. Bi kez daha diye bekledim. Bi daha olursa direkt çıkacam karşısına. Çok kararlıyım.

igdedali

Tepki
19.308
Vay şe... siz bilmiyor mu başkası olduğunu
Biliyor. Bilmez olur mu... Onun derdi huzurumu kaçırmak kendini hatırlatmak. Biraz şeref olsa beni gördüğü an yolunu değiştirmesi gerekirdi. amaaan boşverin gece gece anmayım uğursuzu

igdedali

Tepki
19.308
Cilveli kahvelerim :huri:

0.08lik bir farkla 2. Olduk.. hepinizi çok tebrik ediyorum. Önemli olan ilk 3 e girebilmekti neticede haha

Maksat hep beraber eğlenceli bir şekilde zayıflamak olduğu için hiç sıkıntı yok.. neticede yüzdemiz süper ve hiç artı gelen yok :huri:

Bi daha ki hafta için aramıza bir grup daga katılacak o yüzden daha fazla dikkat etmeliyiz :)

Birinci olamadığımız için kaçamak hakkı yok :(

Bu arada verdiği kilolar ve yüzdesi için @neslelf165 ayrıca tebrik ediyorum :huri:

@Gulbe seker @Miu @neslelf165 @pempikzx @furkanlipek45
:165::165::165::165:
Yedik sizi:mor::mor::mor:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Ben de acarsam bütün paketi yerim.sabah elimi attim bi baktim paket 1000 kalori:skandal: kenara biraktim.ama sonra biskuvi yedim:bayik:

Cakil bence sen bugun zaten 1 kg vermistin yarin sabah mutlaka tartil farki goreceksin
Pztesi sabaha kadar tartılamayacağım sırt çantamı aldim sokaklardayim kızlarla bulusacagim.

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Allahım alkolden uzak durma gücü ver her turlu cipsten mezelerden her türlü zararlı yiyecekten. Bolca çay kahve içme isteği uyandır bende zayıf arkadaslarima uydurma şişko arkadaslarima örnek olmayı nasip et amin
Cnm yapma yaa..

Bu saydıkların hepsi çok çok zararlı şeyler zaten.. sen bebek düşünüyorsun inş..hiç bir şey olmasa evladın için fedakârlık yaptığın gelsin aklına.. her cıssta aklına bebeğin gelsin lütfen çakıl ..

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Canım çok sağol kafama yattı şu an tam aradığım sistem bu :) bir gün dolu ye bir gün az mantık bu. Zateb iki bin kalori olmaz benim mümkün değil
Bir süre sonra istesen de olmuyor canın istemiyor. Beni diet sürecine bu sistem hazırlamıştı ben günde 5000 kalifiye yakın alıyordum öyle böyle degildi eski halim şuan kendime ben bile inanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar