Erasmus- Deliliğe övgüKitap önerisi alayım digital kale cehennem bitti
Başka basja
Ayşe fatma hayriye olsun@Nefs kilonu bildirirken beni etiketle canımın içi
zira bir takımın var ama daha ismimiz yok
@hepfit
@kelebekolacam
bize bir iki kişi daha lazıııım

Afiyet olsun canım, on mumara beş yıldız bir menüHos geldin
Eline saglik kaptanim
Menu
Sahur
Peynirli ve ispanakli omlet
Sut
Iftar
Arap kebabi
Yogurt
Asure
Su:1 L simdilik
Egzersiz: 1 saat tempolu yuruyus @Floweroflife
Ama çok düşük olmuşuz biz bu hafta en düşünlerden biri de ben olmuşum haftaya takimi ben sırtlayacağım
Aynen bendede o sorun oluyo bazi zamanlarda@Admin şöyle bir sorunum var.. çoğu etiket çıkmıyor ve etiket yapılınca bana bildirim gelmiyor. Teknik bir sorun mı acaba?
Yaa bilmiyorum bana da bi çok kişinin ki gelmiyor.. @nk83 bu soruna bi el atar mısın??@hippotalamus alıntıların çıkmıyor ha bildirim gelmiyor tesadüfi görüyorum. O neden öyle?
Uslu duracağım barda kaç tane soda ve su içebilirim bi de barda çay kahve var midir ben ondan içsem. Gerçi masada ayık olan kişi çok sıkılır ama umarım çay yapıyorlardır sallamaya da raziyimCnm yapma yaa..
Bu saydıkların hepsi çok çok zararlı şeyler zaten.. sen bebek düşünüyorsun inş..hiç bir şey olmasa evladın için fedakârlık yaptığın gelsin aklına.. her cıssta aklına bebeğin gelsin lütfen çakıl ..

ilaç Dozu oturtmaya çalışacağız dedi canım ve 2 haftada belli olmaz sonuç dedi yani ilaç kullanımı en az 3 hafta olmalı imiş etkisi için öyle yaniBişi dedi mi peki doktor??
Bir hafta daha artı gelirsen o sopalar çıkacak sen merak etme, sınırdasın...Ama ben sana layık değilim flo
Böyle olur mu sırtımda sopa isterim ben ağzımı yüzümü dağıt isterim. Ben sert severim haşin severim flo
Evet kuzu baya düşüğüz. Ben de pek ilgilenemedim grupla, benim hatam aslında. Bu hafta telafi edicem kesinlikleAma çok düşük olmuşuz biz bu hafta en düşünlerden biri de ben olmuşum haftaya takimi ben sırtlayacağım