Maşaaa
Daimi Üye
HaAğzımda ki kahveyi telefona puskurtdum Özge sayende ya midem kalktı ya sonra dedim sakın sen turkish cofffe içiyorsun

ha kahve enfes ama öyle diyosun da hayal et bebeğim HaAğzımda ki kahveyi telefona puskurtdum Özge sayende ya midem kalktı ya sonra dedim sakın sen turkish cofffe içiyorsun

ha kahve enfes ama öyle diyosun da hayal et bebeğim En dusuk yuzde ben almisimJETGİLLER
Zumrud_u anKa ( 77.4/76.9/-0.5/%0.65)
Saydin78 (62.9/62/-0.9/%1.43)
Elalis(66.6/65.9/-900/%1.35)
Leylmira(80.2/78.3/-1.9/%2.37)
Whiteblack(54.9/54.3/-0.6/%1.10)
Hepsini toplayıp 5 e bölüyorum dimi kaptanlarım?
%1.38
@Ausencia
@MaliPina
@hippotalamus
Düzenleme yaptım. Zümrüt 0.65, lelymira 2.37 olarak düzeltildi. Takım yüzdesi 1.37 den 1.38 olarak değiştirildi.
Bu defa da bişey yapmadan çiçeği çöpe attım. Dün gidip evini basam gibi düşüncelerim oldu tabiIgdemmmm bisey yapacan mi o saplantili pislik icin.Gidiyorum demisti demii. Inşallah cehennemin dibine gider
Defolsun gitsin artık mal..Bu defa da bişey yapmadan çiçeği çöpe attım. Dün gidip evini basam gibi düşüncelerim oldu tabi
Ne oldu iğdem kim sana takan biri mi varBu defa da bişey yapmadan çiçeği çöpe attım. Dün gidip evini basam gibi düşüncelerim oldu tabi
he ya eski takıntım. Arada çiçek gönderip durur böyleNe oldu iğdem kim sana takan biri mi var
Gülbiş ben kaçırdım.. sen doktora mı gittin??Ne oldu iğdem kim sana takan biri mi var
İnşallah canım hayırlısıHadii hayırlısı olsun inşallah
Bu defa da bişey yapmadan çiçeği çöpe attım. Dün gidip evini basam gibi düşüncelerim oldu tabi
Vallahi bilmiyorum canımCanım tok karnına olmaz ki ama. Benim sabahla şimdi arasında +2 olur hep fark. Sen sabah kesin 100 dün
Hep susuyorum bi halt zannetmesin diye Nefs. Biliyorum bi gün kayışı koparıp kesecem yolunu. İşte o an çok rahatlayacam. Dünki sinirimi bugün de muhafaza eebilseydim gitmiş ağzıma geleni saymış rahatlamıştım.Hayirr sen ugrasma pislikle valla polise bildir...
Kendini bii halt zanneder sen gidersennn
Sakinn ol canimm insallah defolup gitmiştir gercektende gerek kalmaz bulasmanaHep susuyorum bi halt zannetmesin diye Nefs. Biliyorum bi gün kayışı koparıp kesecem yolunu. İşte o an çok rahatlayacam. Dünki sinirimi bugün de muhafaza eebilseydim gitmiş ağzıma geleni saymış rahatlamıştım.
Gene mi başladı musallat olmaya o deyus. Yediği dayak az geldi heraldeHep susuyorum bi halt zannetmesin diye Nefs. Biliyorum bi gün kayışı koparıp kesecem yolunu. İşte o an çok rahatlayacam. Dünki sinirimi bugün de muhafaza eebilseydim gitmiş ağzıma geleni saymış rahatlamıştım.
Hayvan herif. Gurursuz köpek. Şerefsiz it soyu. Çok sinirleniyorum böylelerine .Kahrolsun manyaklarHep susuyorum bi halt zannetmesin diye Nefs. Biliyorum bi gün kayışı koparıp kesecem yolunu. İşte o an çok rahatlayacam. Dünki sinirimi bugün de muhafaza eebilseydim gitmiş ağzıma geleni saymış rahatlamıştım.

Yok balım almayayım ben b.klu kahveHaha kahve enfes ama öyle diyosun da hayal et bebeğim

Hayvan herif. Gurursuz köpek. Şerefsiz it soyu. Çok sinirleniyorum böylelerine .Kahrolsun manyaklar

Sen bozma kendini nefsim ben sayarım aynen
Icimden gecenleriii saydinnn portakalimmm

İgdem sakın balım sakın da kendini bı b.k sanmasin en büyük ceza umursamamak değil mi zaten o kimki senin güzel cici sinirlerini bozacak sen bana gönder onu yahe ya eski takıntım. Arada çiçek gönderip durur böyle