sen yapma aşure,korktum sendenÖyle bir ihtimal var mı aşkolsun
Hiç tanımamışsın benihastanelik oldum diyorum geçen sene

sen yapma aşure,korktum sendenÖyle bir ihtimal var mı aşkolsun
Hiç tanımamışsın benihastanelik oldum diyorum geçen sene

Ben de acarsam bütün paketi yerim.sabah elimi attim bi baktim paket 1000 kaloriBen dün yedim 2 tane misafirlikte.. ama eve almıyorum işte.. 2 tane ile sınırlayamıyorum kendimi evde..
Cakil bence sen bugun zaten 1 kg vermistin yarin sabah mutlaka tartil farki goreceksinUmutla gelecek haftayı bekliyorum haftada 1 kilo beni öyle mutlu eder ki
Anam gelin olmuş gidiyorsun, bize veda ediyorsun, bay baayyy fit hatun gazan mübarek olsunBeni ıgdeye geçir ausum
amaaannn sefanız olsun,yediniz mis gibi yayladaO konuda konuşmak istemiyorum
İçime oturdu bee.. ama kuzulara değil.. yaptığım lavaş ve mezeler içime oturdu.. biz o kuzuları her halukarda yapacaktık çünkü ..

neyse hadi boşver yazmayayım annem biraz zayıf da
53.5 sürekli doğum günlerindeyim ya yemesen olmuyor yesen olmuyor dün eniştenin vardı salı kaynımın haftaya cumartesi kardeşimin
ağlamaneyse hadi boşver yazmayayım annem biraz zayıf da
sen genç metabolizmanla onu yener geçersin.ayrıca senin gençliğin yeter Tamam tamam sustumsus kız
Çok nefis olmuuss
evet öyle görünüyor kaptanimCnm isminiz altta gözüküyor o yüzden sordum niye yazmıyorsunuz diye

Koca BurcuAaaa ne güzel cnm benim kız koca burcu 18 şubat
La flooooooooooKoca Burcu
En büyük özelliği:
Ben bilmem beyim bilir diye düşünür
HoşgeldinAyyy çok güldümAsansörü de bir görseniz, kaç defa kaldım kat aralarında
ona rağmen merdiveni hiiiç kullanmadım desem yeridir
Şimdilik 58 kulağa çok hoş geliyor lakin gönlüm 55'te inşallahhh
Hayırdır igdemSiz siz olun koca bi bardak süt içip üstüne yarım lt den fazla su içmeyin
Oha aus, bir ördik kadar kilo vermişsin40 kilo verdim ... hatta en başından bakarsan 49
Şiştim pembiğimHayırdır igdem
He yaa bazen bende öyle yapiyom davul oluyomŞiştim pembiğim
Şiştim pembiğim