ben değilsem sıkıntı yokBirini gömmeyi beklıyormussunuz demek

abla deme lazım olurSagol abla kac yasındaydıjin melegimmmmmmm
Yazık degil mi benim gibi seker bir kizaben değilsem sıkıntı yokzamanında çok dövdüler beni
21 olalı 2 ay oluyorSagol abla kac yasındaydıjin melegimmmmmmm
Abookız ne interneti. tuşlar tam basmıyor bile. o derece antika
benimki daha iyi ozaman 
Alintilarim gitmiş

Derim tabiiikiii

iyiyim datlım. sen nasılsın. çok az görüyorum buralardaWayyy nasilsın bacım
sen gir bu hafta gruba. Cumaya kilonu bildir. Bi yerden başlamış olalımAboobenimki daha iyi ozaman
yazıkYazık degil mi benim gibi seker bir kiza

Canım 1 boş 1 dolu bugün yedin diyelim yarın 500 kalori alıyorsun bunu ister güne bol ister tek öğün ye ben 3 4 gibi güzel bir yemek yiyordum yatmadan önce hafif birşeyler yerdim gün biterdi. Birşekilde devam ediyorsun. Ben 2000 kalori diye çok diretmemistim. Düzgün besledim ama arada kaçamak yaptığımda sorun olmadı ne bilim.dondurma pasta cips çikolata herşeyi yedim. Kendini sıkma kısıtlama. Serbest gününde. Ben tüm gün düğün yiyip akşam canımın istediklerini yiyordum. Ve serbest günün sabahı tartil diğer gun tartılma bağırsakların boşalsın. Moralin bozulur.@Çakıl80 canım 4:3 if ı soracaktım sana. Şimdi 4 gün 2000 kalori 3 gün 500 kalori değil mi? Peki bu günler peş peşe mi olacak, 4 gün peş peşe iki bin, 3 gün peş peşe beş yüz kalori mi?
Yani nasıl olacak, bir gün iki bin bir gün beş yüz mü olacak beni en basit şekilde aydınlatırmısın
Menü vermeden kontrol edemem kendimiiyiyim datlım. sen nasılsın. çok az görüyorum buralarda
sen gir bu hafta gruba. Cumaya kilonu bildir. Bi yerden başlamış olalım
Cocugun okulu ile ugraşiyorum istedigin okula verdim cok şükür..kendime uğraş arıyorumiyiyim datlım. sen nasılsın. çok az görüyorum buralarda
sen gir bu hafta gruba. Cumaya kilonu bildir. Bi yerden başlamış olalım
melek sen 21 misin21 olalı 2 ay oluyor
Ailecek derkenEve alınan abur cuburu poşeti yırtıp hüpletiyoruz biz ailecekAma artıkın alsalar da yemiycem
Melek ile pempiş yaptı..sen değil miydin bugün aşure yapan