Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
@Çakıl80 canım 4:3 if ı soracaktım sana. Şimdi 4 gün 2000 kalori 3 gün 500 kalori değil mi? Peki bu günler peş peşe mi olacak, 4 gün peş peşe iki bin, 3 gün peş peşe beş yüz kalori mi?
Yani nasıl olacak, bir gün iki bin bir gün beş yüz mü olacak beni en basit şekilde aydınlatırmısın :evet::evet:
Canım 1 boş 1 dolu bugün yedin diyelim yarın 500 kalori alıyorsun bunu ister güne bol ister tek öğün ye ben 3 4 gibi güzel bir yemek yiyordum yatmadan önce hafif birşeyler yerdim gün biterdi. Birşekilde devam ediyorsun. Ben 2000 kalori diye çok diretmemistim. Düzgün besledim ama arada kaçamak yaptığımda sorun olmadı ne bilim.dondurma pasta cips çikolata herşeyi yedim. Kendini sıkma kısıtlama. Serbest gününde. Ben tüm gün düğün yiyip akşam canımın istediklerini yiyordum. Ve serbest günün sabahı tartil diğer gun tartılma bağırsakların boşalsın. Moralin bozulur.
Bugün canim dondurma mi istedi sabret yarın yiyeceksin derdim yarın olduğunda canim istemez oldu. Eskisi gibi saldırmaz oldum.
Kafana takılan herşeyi sor konuyla ilgili bu dönemi çok iyi geçiş yaptırır ve sağlıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar