Eveetttmelek sen 21 misin
Eveetttmelek sen 21 misin
kardeşi falan varsaAilecek derkenbence tek sen yiyorsun
pembişi biliyorum da bi de sen yaptın sandıydım mortim.tüh beee iltifat edicektimMelek ile pempiş yaptı..

Hippomm senden kaçmazdi yaptın mı senMelek ile pempiş yaptı..
Ya tam aldim alintilari ekleyecektim koye gelirken komsunun birine ugradik kaldi oyle sonra da sayfa kendini yeniledi hooopp ucuverdiiii
- Acemisin diyecegim de degilsin maşallah cene saglam
çok mu çüçük evlendin senEveettt

En son ramazanda yarışma için yaptım da yapmadım yaa.. yapsam dayanamam yerim kesin.. dur resimi atim sanaHippomm senden kaçmazdi yaptın mı sen
Haftaya istersen sana eşlik ederim beraber 500 kalori beraber diğer gun olarak hareket ederiz. Tek fark ben abur cubur yerine sağlıklı şeyler yerim malum bebek çalışmaları 1 hafta deneriz ruh haline ve isteğine gore devam ederiz.Bu kilomu koruyor olsam da sıkıntı yok zaten şu dönemde kilo vermek gibi bir niyetim yok masum almıyım yeter ha bu arada bunu uygulayıp verirsem de ne alabaktım az önce bu sistemle veren de var ama zateb dediğim gibi almıyım yeter bu dönem
Niye inanmıyosunuz yaaa şimdi tüm aile fertlerinin kilosunu yazıcam vallaAilecek derkenbence tek sen yiyorsun
Tamam artık sende yemiceksin.. hatta eve almayın.. iğrençççç onlarNiye inanmıyosunuz yaaa şimdi tüm aile fertlerinin kilosunu yazıcam valla
Öyle bir ihtimal var mı aşkolsunpembişi biliyorum da bi de sen yaptın sandıydım mortim.tüh beee iltifat edicektimkız aşureyi yapmış ama yememiş helal olsun diye
Biliyon mu dun eve 1 paket badem sekeri aldim ama paketi acmadim.uzun zamandir canim istiyo guzel eksiyle geldigim bi hafta odul vericigim kendimeTamam artık sende yemiceksin.. hatta eve almayın.. iğrençççç onlar
Ben de acaip çikolata severim.. çok canın çekse 2 kare yersin kahve ile... ama zor durumlarda..
Ben dün yedim 2 tane misafirlikte.. ama eve almıyorum işte.. 2 tane ile sınırlayamıyorum kendimi evde..Biliyon mu dun eve 1 paket badem sekeri aldim ama paketi acmadim.uzun zamandir canim istiyo guzel eksiyle geldigim bi hafta odul vericigim kendime
En son ramazanda yarışma için yaptım da yapmadım yaa.. yapsam dayanamam yerim kesin.. dur resimi atim sana
Ekli dosyayı görüntüle 23907
Tek yoktu burda vardı.. bu güzel yemeklerim varken o yarışmasa @Elalis diye biri kazandı
Umutla gelecek haftayı bekliyorum haftada 1 kilo beni öyle mutlu eder kiÇakıl merak etme, sporla metabolizman hızlanıyor, asıl kilo dinlendiğin günlerde gidecek, spora devam
Ben deBende dondurma canavarıyım kardan donacak olsam bile yerimay ne dedım ben
yazNiye inanmıyosunuz yaaa şimdi tüm aile fertlerinin kilosunu yazıcam valla
O konuda konuşmak istemiyorumkuzular nerde kuzular