@Ausencia_ içerde 20.bölümdeyim azmettim bu sene bitiricem
Aynen iğne batırsalar patlarımBenimde hala gelecek az kaldı şiştim, ondan az asabiyim zaar
yok be kaptanim ne asure yemesi azıcık yediğimde rahatsız etti yemek yaptım mutfağı topladım şimdi oturdum daha@furkanlipek45 @pempikzx okuyorsun niye yazmıyorsunuz acaba
Yoksa aşure mi yiyorsunuz hala pempiş hanım
Harçlık al ama harcama zor durumda kalırsan salata köfte yersin ya da harçlıkları biriktirip Ünv de için süper kıyafetler alırsın zayıflayıncaMantıklı
Demek ki fark etmiyor sonuç itibariyle moku yidiiimmmKız fare değil o hayvan yabani kedilerin sindirdiği ünlü bi kahve ama evet mok

Allah Özge varyaDemek ki fark etmiyor sonuç itibariyle moku yidiiimmm
Kız fare değil o hayvan yabani kedilerin sindirdiği ünlü bi kahve ama evet mok
Luwak kahvesi o
Ben denemiştim, fare değil o luwak diye bir hayvan, dünyanın en değerli Kahveci. Hatta yerine gidip almıştım, hindistan’dan Keraladan geliyor
AA dur hatlar karıştı, bali’den Di o
Luwak coffe plantation’a gidip kayınvalide için almıştık
Ahacik moku u yidiiiimmmm hayvan arkadaş bildiğin fareye benziyor vallaHemen sat hurma al
Aynen valla
Ahacik moku u yidiiiimmmm hayvan arkadaş bildiğin fareye benziyor valla
Tabi ki . Yaaa geçen yıl başlamıştım hatta size sonunu yazdırmamıstım hatırladın mıGüzel ama di miii
Yaaa özge bunu bile bile nasıl içtin kı
Demek ki fark etmiyor sonuç itibariyle moku yidiiimmm

@Çakıl80 canım 4:3 if ı soracaktım sana. Şimdi 4 gün 2000 kalori 3 gün 500 kalori değil mi? Peki bu günler peş peşe mi olacak, 4 gün peş peşe iki bin, 3 gün peş peşe beş yüz kalori mi?
Yani nasıl olacak, bir gün iki bin bir gün beş yüz mü olacak beni en basit şekilde aydınlatırmısın
Ulan bide resmini koymuşlar alın bakın tanıyın bunun mokunu içiyorsunuz diye
Valla içtim yine içerim hiç acımamYaaa özge bunu bile bile nasıl içtin kı
HaUlan bide resmini koymuşlar alın bakın tanıyın bunun mokunu içiyorsunuz diye

ha valla bu açıdan bakmamıştım