Ay nasıl yaniO kadar zenginim ki şu an da fare moku içicem lan bissürü uğraşlar getirttiğim kahve fare moku çıktı ya la
Ay nasıl yaniO kadar zenginim ki şu an da fare moku içicem lan bissürü uğraşlar getirttiğim kahve fare moku çıktı ya la
Geçmiş olsun eflalimCanım şu halime çok şükür var ağrı ama azaldı

O kadar zenginim ki şu an da fare moku içicem lan bissürü uğraşlar getirttiğim kahve fare moku çıktı ya la
Sağol canımGeçmiş olsun eflalim
Afiyet olsunYa Bi müşterimiz var mal getiriyor yurtdışından size ne hediye getireyim dedi validen dedi kahve dedim kahvesi meşhur uş internetteki aradım böyle Bi hayvan kahve bitkisinin yiyor çekirdeğini dışkılıyor onu öğütüyorlarmış ben bilmiyordum içerken araştırdım

alla lezzetli pahalı mı bilmem ama kuzu moku yemedim de içtim sonundaAy yurt dışında
Farenin.midesinde fermente olan kahveden mi getirttin
İnanmıyorum yaaaa
Ama çok pahalı biliyomusun o kahve

Allah akıl fikir vere kahve mi kalmamış ne tuhaf insanlar yaYa Bi müşterimiz var mal getiriyor yurtdışından size ne hediye getireyim dedi validen dedi kahve dedim kahvesi meşhur uş internetteki aradım böyle Bi hayvan kahve bitkisinin yiyor çekirdeğini dışkılıyor onu öğütüyorlarmış ben bilmiyordum içerken araştırdım
O kadar zenginim ki şu an da fare moku içicem lan bissürü uğraşlar getirttiğim kahve fare moku çıktı ya la
Sende hep mali
Sen onun gibi değilsin zaten sen başkasın bambaşkasın
Kız fare değil o hayvan yabani kedilerin sindirdiği ünlü bi kahve ama evet mokYa Bi müşterimiz var mal getiriyor yurtdışından size ne hediye getireyim dedi validen dedi kahve dedim kahvesi meşhur uş internetteki aradım böyle Bi hayvan kahve bitkisinin yiyor çekirdeğini dışkılıyor onu öğütüyorlarmış ben bilmiyordum içerken araştırdım

Luwak kahvesi oYa Bi müşterimiz var mal getiriyor yurtdışından size ne hediye getireyim dedi validen dedi kahve dedim kahvesi meşhur uş internetteki aradım böyle Bi hayvan kahve bitkisinin yiyor çekirdeğini dışkılıyor onu öğütüyorlarmış ben bilmiyordum içerken araştırdım
Kalbim pörtlüyo şu anda
Çoooh özlemişim mali ile cilveleşmeyi
Hemen sat hurma alYa Bi müşterimiz var mal getiriyor yurtdışından size ne hediye getireyim dedi validen dedi kahve dedim kahvesi meşhur uş internetteki aradım böyle Bi hayvan kahve bitkisinin yiyor çekirdeğini dışkılıyor onu öğütüyorlarmış ben bilmiyordum içerken araştırdım

14 30 erken. . Akşam yemeği sana göre çorba falan yoj mu?? Yada sebze yemeği?? Börek yeme sakın..@hippotalamus ben aksama ne yiyimmm 14.30 gibi 3 adet küçük sıkım çiğköfte yidim marullann aksama evde kıymalı börek yapılıyor ben ne yesemmmmm