neslelf165
Cilveli Kahve
@Miu can Hoş geldin cnmm benim bildirime bakkkk
@Ausencia_ cnm sen kaçliydin bir de burcunu merak ettim
Ben diyim at burcu olur kendileri@Miu can Hoş geldin cnmm benim bildirime bakkkk
Şeker gibi hatunsun ondandirYapma yaa pzt dr gel bakalım şekerine falan dedibir baktırayım genetiğimiz şekerli bizim dedem şekerden rahmetli olmuş ablam annem şeker hastası.
Aile hekimi sen zaten adaysın yoksa bile olma ihtimali çok yüksek özellikle kilo şekeri tetikler dedi
Unuttun beniNe var ayağına gurban olduğum
Ben diyim at burcu olur kendileri
ÇoookkkkAilecek zenginsiniz demek kankam
Veeee gelelim kiloma
Öncelikle şöyle söylim kalkar kalkmaz olan bir bildirim ve wc yok maalesef dün nr yaptıysam gelmedi 1 saat wc oturdum yok.. ofiste geliyor burda da yapamıyorum tuvalet orta bir alanda olmuyor.. Neyse sadete geliyorum
Geçen cuma 81.6
Pazartesi 81.1
Ve bu sabah 78.5
Dün sabah 78.4 geldim ama dediğim etkenler sanırım 1 günü farkettirmeden geçirdi..
Yüzde %3.80
Bence çok iyi 7 ler geldi çok şükür ama haftaya bu performansı beklemeyeceğim bu 8 lerin son kilolarını zor verdim ama kolay gitmedi bence..
@hippotalamus kaptanım
@Ausencia_ kraliçem
Yandan kaptanlarım @Elalis @eflalim @MaliPina @Tevolly
Canim gönlümün kaptanı @Miu
Ve mortilerim @pempikzx @Zumrud_u anKa
Eklemedigim varsa affola..
At gibi avrat tabii başka bisi yakışmam di mi
Tahlil yaptır bugunYok kuzu adet olmadım daha 10 gün ni Yaaaaa patlicam Plates topu gibi geziyorum ortalıkta biri Bi zıplata seke seke gidicem o derece
Beni ıgdeye geçir ausum
Seni şimdi iğdeye mi geçiriyoruz
Banuuuuuuuuuuuuuu süper leeeen
69.9 daaaa geliyooor
Wuuu huuuuu ıslıııkk ıslıııııık
Tebrikler valla .... bir daha 8 ler gelmesinnnn
Bu kadar mahvoluşa iyi yine
Ehli keyf için şahane bildirim
Hele salıya göre
500 500 dür ...
Şimdi kendi grubunda kendi kaptalığında dal gibi olursun sen yine
Yavaş yavaş gitmesi aslında daha iyi , hızlı verince alışı da hızlı oluyo. Yavaş yavaş ama emin adımlarla missHemencecik yetisirde malicim benimevet stres oluyor balım başka streslerde tuz biber oluyor üstüne hayırlısı gittiği yere kadar lakin 7lerden sıkıldım artik

Etiketi görmedin miGeçen hafta: 66.6
Bugün: 65.7
Fark:- 900
%1.35
@Ausencia
@hippotalamus
@MaliPina
Çekilin kendimi tebrik edicem
Tebrikler canımGeçen hafta: 66.6
Bugün: 65.7
Fark:- 900
%1.35
@Ausencia
@hippotalamus
@MaliPina
Çekilin kendimi tebrik edicem
Evet kuzum molaEksine kurban
Mola mı veriyon kuzucum.
Ausum hiç bir gruba geçmişim şimdilik en azından şu bir hafta. Menü vermek istemiyorum çünkü. Pilates e başlıyorum inşaalah bisiklet, yürüyüş de var. Çakılın dediği 4:3 if yapıcam
Demek anacında zengin
Deme öyle ... böyle böyle deerken hooop 99
Kaptanda eriyorduuuuuuuu
Tebrikler güzellik
Çıkıyorum derkenn, floya geçiyorsun di mi.
Korumaya
Şahane sonuç eflalim, valla metalarınıza hayranım. Nasıl rahat edeceksen öyle yap kuşum. Bu arada çok çok geçmiş olsun
Tebrikler white
Tamam kuzucum kendini nasıl iyi hissediyosanTebrikler canım
Evet kuzum mola
Ausum hiç bir gruba geçmişim şimdilik en azından şu bir hafta. Menü vermek istemiyorum çünkü. Pilates e başlıyorum inşaalah bisiklet, yürüyüş de var. Çakılın dediği 4:3 if yapıcam
Sağol canım benim
Tebrikler white