Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Tebrikler canım

Evet kuzum mola

Ausum hiç bir gruba geçmişim şimdilik en azından şu bir hafta. Menü vermek istemiyorum çünkü. Pilates e başlıyorum inşaalah bisiklet, yürüyüş de var. Çakılın dediği 4:3 if yapıcam

Sağol canım benim

Tebrikler white
Sağol kuzum iyileştin mi biraz olsun benim oğlumda okuldan aldı geldi gribi kendi grip kızım grip eşim bogazlarim yanıyor diyor benimde boğazdan başladı şahane demi :bayilacam::bayilacam::bayilacam::bayilacam:

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Kuzum deme öyle yaa elinden geleni yaptın. Süpriz oldu bu regl. İnşallah hayırlı haberle gelirsin de bebiş olur o yüzde.
Olmazsa da bı hafta regl olunca gidecek patır patır.
:mavis:
Lan hatlar karıştı ne çocuğu ne reglisi allah özge ye versin ben şimdi çocuk istemiyorum yetiyor bana 2 tane :sopa:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Sağol kuzum iyileştin mi biraz olsun benim oğlumda okuldan aldı geldi gribi kendi grip kızım grip eşim bogazlarim yanıyor diyor benimde boğazdan başladı şahane demi :bayilacam::bayilacam::bayilacam::bayilacam:
White omzumdan yukarısı ayrı bir memleket, boynum başım burnum. Burnum akıyor şükür boğaz geçti. Ama boyun ağrısı baş ağrısı var ya bitirdi beni. Size de geçmiş olsun

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538

Evet canım , gebelikte çıktı .
Ve kanamam hep var doğumdan beri
Bu pzt nirvana yaptı ve musluktan boşalırcasına.
Evet ameliyat diyor canım.
Bugün akşam bi randevum daha var , narkozsuz bi yöntem varmış ... bakalım .
Melike bu kadar küçükken ameliyat zor.
Ama bu denli kanama ile hayata devam etmemde zor .
Ayyy geçmiş olsun ausum:öp:

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Günaydın canlar
Herkesi tek tek alıntılayamadm malum tlfndan giriyorm. Çoook teşekkr ederm hepinze. Bugün ve yarın çok bakamam dün 3te yattm kafam kazan gibi çok yorgnm.
Kızımı kreşe bıraktm şimdi aöf bürodan diplomamı almya gdcem. Sonra evde yine çok işim var uykszlktan geberiyorm. Başım çol ağrıyor. Cumanın bereketiyle işlerm inş çabuk biter.
Daha saçımı boytcm akşam gün e gdcm yarın misafir ağrlcm

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
ben geldim biraz moralsiz biraz keyifsiz -100 gramımla :(
YENDİM Mİİİİİİİİİİİ:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Mimum üzülme yahu
dün karbon almışsın tost yemişsin balım
yemesen -300 daha gelirdi ki -400 ederdi. perşembe lütfen yeme karbon emii balım.

düşün ki artıda olabilirdin.. artı yok eksi var az da olsa.. kardasın.. üzülme seni de yemeyeceğim tamam:ninni:ama 2-0 oldu bunu da bil yani:rujsigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar