Cnm benim iki sezeryanda da 2 şer miyo aldılar.. ben ikinci sezeryanda doktora sordum dedim kesin alacaksınız dimi?? Sonrada bi daha olamam o acıyı çekemek dedim .. ameliyatta bile alıyorsunuz dimi diye sordum
Yok canım kendisi sezeryanda bu işlemi riskli gördüğünü söyledi, meslektaşlarım yapıyor dedi ... ama ben hiç düşünmedim .
Neyse
Olan oldu , şimdi cefası bana kaldı.
Haftaya ayni kiloya düşeriz igdeyle inşallah hippoooommm nasılsa kilolar yakinAllahım ne güzel bildirimler geliyor
İğde de kimmiş beeçıtır çıtır yedin o tombişi
aman @igdedali duymasın

Eline sağlık nehirim öğleden sonra içelim yeşil çayımı yeni höpürdettimgel kahve ısmarlayayım

Sevin zaten bizim takımda

Sende iyiki varsın cnmHaftaya ayni kiloya düşeriz igdeyle inşallah hippoooommm nasılsa kilolar yakiniyiki cilveli kahveler var yoksa yerdim anne evinde iyiki hepimiz varsınız

Çok ortak yönümüz var
Aus bana yürüyon sen di mi

Kaptanim özele bakabilirmisin

Aus çok üzüldümnasıl halsiz bırakır insanı o kanama. Rabbim şifa versin. Ameliyatsız yok olup gitsinler inşallah

Galibaa biz birinci oluciiiiiiizzzzzzzzz güzel eksilerleeeeeeSevin zaten bizim takımda
İpek nokta atışı helallllllGünaydın hayırlı sabahlar![]()
Hemeeennn kilomu bildireyim
Geçen cuma:66.3
Bugün: 65.3
Fark -1 kg
Yüzde:1.50
@igdedali yedimmmmm seniiiiiii
@hippotalamus
@Miu evet evet miuuuuuuu iğde yedim gördünmuuuuuuuu
@Ausencia_
@Portakal Sulu Ordek

Teşekkürler elalis kaptanimİpek nokta atışı helallllll

KaderdaşımGünaydınbogazim fena
Kilo bildiresim yok, wc de yok, bekledigimi goremedimsanırım regl etkisi de var
bende de wc yok regl eli kulağında. İstediğim eksi yok. Boğazım sağlam ama Sen neden seviniyorsun acabaİpek nokta atışı helallllll
Nesliiii o ne beee ayy çok sevindim yemin ederim tebrik ederim kuzucummVeeee gelelim kiloma
Öncelikle şöyle söylim kalkar kalkmaz olan bir bildirim ve wc yok maalesef dün nr yaptıysam gelmedi 1 saat wc oturdum yok.. ofiste geliyor burda da yapamıyorum tuvalet orta bir alanda olmuyor.. Neyse sadete geliyorum
Geçen cuma 81.6
Pazartesi 81.1
Ve bu sabah 78.5
Dün sabah 78.4 geldim ama dediğim etkenler sanırım 1 günü farkettirmeden geçirdi..
Yüzde %3.80
Bence çok iyi 7 ler geldi çok şükür ama haftaya bu performansı beklemeyeceğim bu 8 lerin son kilolarını zor verdim ama kolay gitmedi bence..
@hippotalamus kaptanım
@Ausencia_ kraliçem
Yandan kaptanlarım @Elalis @eflalim @MaliPina @Tevolly
Canim gönlümün kaptanı @Miu
Ve mortilerim @pempikzx @Zumrud_u anKa
Eklemedigim varsa affola..
Vayyy anasını sayın seyirciler maşallahh sana şurdan kocaman bir nazarlık takalım sanaVeeee gelelim kiloma
Öncelikle şöyle söylim kalkar kalkmaz olan bir bildirim ve wc yok maalesef dün nr yaptıysam gelmedi 1 saat wc oturdum yok.. ofiste geliyor burda da yapamıyorum tuvalet orta bir alanda olmuyor.. Neyse sadete geliyorum
Geçen cuma 81.6
Pazartesi 81.1
Ve bu sabah 78.5
Dün sabah 78.4 geldim ama dediğim etkenler sanırım 1 günü farkettirmeden geçirdi..
Yüzde %3.80
Bence çok iyi 7 ler geldi çok şükür ama haftaya bu performansı beklemeyeceğim bu 8 lerin son kilolarını zor verdim ama kolay gitmedi bence..
@hippotalamus kaptanım
@Ausencia_ kraliçem
Yandan kaptanlarım @Elalis @eflalim @MaliPina @Tevolly
Canim gönlümün kaptanı @Miu
Ve mortilerim @pempikzx @Zumrud_u anKa
Eklemedigim varsa affola..

Kuzum ben şu kan tahlili i Bi yaptırayım sonra yapabilirim spor şimdi ağrıdan doğrulamıyorum bile ondan yapamıyorum yoksa beni biliyorsunEkli dosyayı görüntüle 23893
Arkadaşlar spor yapmayacaksan ben spor grubunu iptal ediyorum çünkü ne siz yorulun ne de ben üzüleyim
@hububatkraliçesi sporların yok mu bana mı vermedin ya da artık spor yapmıyor musun
@MaliPina sporların nerede sütçüm bitti mi buraya kadar mıydı sporlar
@Mimu88 pazartesiden itibaren yok mu sporun
@Miu Mium sen söyle ne yapalım düzelir mi dersin Begüş gelince grup mu yaparız yine herkese heves gelir mi
Galibaa biz birinci oluciiiiiiizzzzzzzzz güzel eksilerleeeeee

Olsun kııızz yazık diyetteydi bir haftadır, günahSen neden seviniyorsun acaba