Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879

Yok canım kendisi sezeryanda bu işlemi riskli gördüğünü söyledi, meslektaşlarım yapıyor dedi ... ama ben hiç düşünmedim .
Neyse
Olan oldu , şimdi cefası bana kaldı.
Cnm benim iki sezeryanda da 2 şer miyo aldılar.. ben ikinci sezeryanda doktora sordum dedim kesin alacaksınız dimi?? Sonrada bi daha olamam o acıyı çekemek dedim .. ameliyatta bile alıyorsunuz dimi diye sordum :)

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Allahım ne güzel bildirimler geliyor
:huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:

İğde de kimmiş bee :kavga: çıtır çıtır yedin o tombişi :teyzos:

aman @igdedali duymasın :bayrak:
Haftaya ayni kiloya düşeriz igdeyle inşallah hippoooommm nasılsa kilolar yakin :165: iyiki cilveli kahveler var yoksa yerdim anne evinde iyiki hepimiz varsınız:denizkizi::huri::huri::huri::huri:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

Şimdi şuraya elinde silahıyla Nil çizeyim +100 bile gelse vurayım :ajan:

Ekli dosyayı görüntüle 23891

Bende kendini vuran nilişkomu bi öpeyimmmm :öpücük:
Çok ortak yönümüz var:dislek:
Aus bana yürüyon sen di mi:dislek:

Sanki bana da yürüyomuşum gibi geldi :krizz::krizz:

Kaptanim özele bakabilirmisin

Baktım :lili:

Aus çok üzüldüm :( nasıl halsiz bırakır insanı o kanama. Rabbim şifa versin. Ameliyatsız yok olup gitsinler inşallah

Aminnnnnnnnnn
Ağzın kapsul yesin elam :kalp:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
Veeee gelelim kiloma

Öncelikle şöyle söylim kalkar kalkmaz olan bir bildirim ve wc yok maalesef dün nr yaptıysam gelmedi 1 saat wc oturdum yok.. ofiste geliyor burda da yapamıyorum tuvalet orta bir alanda olmuyor.. Neyse sadete geliyorum

Geçen cuma 81.6
Pazartesi 81.1
Ve bu sabah 78.5
Dün sabah 78.4 geldim ama dediğim etkenler sanırım 1 günü farkettirmeden geçirdi..

Yüzde %3.80:komik:

Bence çok iyi 7 ler geldi çok şükür ama haftaya bu performansı beklemeyeceğim bu 8 lerin son kilolarını zor verdim ama kolay gitmedi bence..

@hippotalamus kaptanım
@Ausencia_ kraliçem

Yandan kaptanlarım @Elalis @eflalim @MaliPina @Tevolly

Canim gönlümün kaptanı @Miu

Ve mortilerim @pempikzx @Zumrud_u anKa

Eklemedigim varsa affola..
Nesliiii o ne beee ayy çok sevindim yemin ederim tebrik ederim kuzucumm:bengeldim::bengeldim::bengeldim:

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547
Veeee gelelim kiloma

Öncelikle şöyle söylim kalkar kalkmaz olan bir bildirim ve wc yok maalesef dün nr yaptıysam gelmedi 1 saat wc oturdum yok.. ofiste geliyor burda da yapamıyorum tuvalet orta bir alanda olmuyor.. Neyse sadete geliyorum

Geçen cuma 81.6
Pazartesi 81.1
Ve bu sabah 78.5
Dün sabah 78.4 geldim ama dediğim etkenler sanırım 1 günü farkettirmeden geçirdi..

Yüzde %3.80:komik:

Bence çok iyi 7 ler geldi çok şükür ama haftaya bu performansı beklemeyeceğim bu 8 lerin son kilolarını zor verdim ama kolay gitmedi bence..

@hippotalamus kaptanım
@Ausencia_ kraliçem

Yandan kaptanlarım @Elalis @eflalim @MaliPina @Tevolly

Canim gönlümün kaptanı @Miu

Ve mortilerim @pempikzx @Zumrud_u anKa

Eklemedigim varsa affola..
Vayyy anasını sayın seyirciler maşallahh sana şurdan kocaman bir nazarlık takalım sana :tatlim:
images (8).jpeg

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Ekli dosyayı görüntüle 23893

Arkadaşlar spor yapmayacaksan ben spor grubunu iptal ediyorum çünkü ne siz yorulun ne de ben üzüleyim :bayik:

@hububatkraliçesi sporların yok mu bana mı vermedin ya da artık spor yapmıyor musun :cevapver:
@MaliPina sporların nerede sütçüm bitti mi buraya kadar mıydı sporlar :düsün:
@Mimu88 pazartesiden itibaren yok mu sporun :miyagi:

@Miu Mium sen söyle ne yapalım düzelir mi dersin Begüş gelince grup mu yaparız yine herkese heves gelir mi :lala:
Kuzum ben şu kan tahlili i Bi yaptırayım sonra yapabilirim spor şimdi ağrıdan doğrulamıyorum bile ondan yapamıyorum yoksa beni biliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar