Şuan kaçsın canım sen bide boy kaçYemem yemem valla yemem hırs yaptimregl gecsin Spor da baslayacak
Elimizde kalır bir yudum canı var zati
Buluşup bi şoklasak sen sağdan ben soldan vaytı
Aynen konuştuğumuz gibi yapacağım kuzum 200 Gr olsun benim olsun ama detoks diye vücudu soklamak için istiyorum kilo vermek için değil arınma gibi
Bugunu yarin soylerim, cuma 62.9 du canımŞuan kaçsın canım sen bide boy kaç

İpekcim bir kere bana da oldu aynı öyleYa ben bugün çok kotu oldum kızlar diyete başlayalı ilk kez böyle kotu oldum. Gözüm karardı elim ayağım titredi neden ko acaba kendimi acta hissetmemistim ama açlıktan mi tansiyon felan mi düştü ki @hepfit im bilirsin sen kan sekriyle ilgili mi ki
Minyon hatunsun demek maşallah bendeBugunu yarin soylerim, cuma 62.9 du canımBoyum kısa 1.56

Hepimizin inş cnmsize yemeyin derken kendim yer miyim kızlar yaavallahi kaçamak yok.
inşallah yarın hepimizin yüzü güler,diğer takımlarında
Kilo vereyim minyon olucam insAllahMinyon hatunsun demek maşallah bende
Düğün sonu babamın bi 30 sn lik kopması
Nasıl da görmemişimmmmmm bu mesajıııııııııııı
Geeeel kuzummmmmm geeeeeeel
Miu eğlencelik..ben anayımmm
sarar sarmalarımmmm
Vereceksin sen ben inanıyorum sana başaracaksın 55i göreceksinKilo vereyim minyon olucam insAllah

Kediler benim olsun,dünyanın tüm kedileri benim olsun,o kadaaar çok seviyorum, benim kara böceği mıncıklayayım azıcıkeveettt

Töbe... iğde kim bu sapık kuzum? Deli mi ne...Yeni iş yerime çiçek geldi
Gidiyorum Sivas'tan. Bi gün ararsın diye numaramı değiştirmiyorum. Bekliyorum diyor...
Yani diyor ki iğde yeni işini de biliyorum. Nefes aldığın sürece benden kurtuluşun yok