Soğuk algınlığı için içtim iyice burnum akmaya başladı, boyun için yokilaç falan var mı , içtin mi? geçmiş olsun çok
Yuhhhh.... Allah belasını versin pisliğin ...Yeni iş yerime çiçek geldi
Gidiyorum Sivas'tan. Bi gün ararsın diye numaramı değiştirmiyorum. Bekliyorum diyor...
Yani diyor ki iğde yeni işini de biliyorum. Nefes aldığın sürece benden kurtuluşun yok
kuzum sakin ooool. Yarın cuma. istediğin birşeyler yersin. ki o seni tutar zaten muhtemelen. sonra duruma göre istemiyorsan gerçekten korursun. ama yarın yediğinde zaten diyet isteğin geri gelecektir
çiçeği batsın pislik herif. inşallah gerçekten de gidiyordur iğde sivastanAğzına gaitamı zerk edecem de fırsatım yok. Şöyle yolumu kesse ne bileyim arasa filan hemen şikayet edecem. İsimsiz çiçek gönderip duruyor. Ulan ne ara geldi o çiçek. Öğlen yarım saat boşlukta çıkıp yürüdüm. Bi geldim odamda çiçek(küfür)

ver telefonunu bulup dövelim babam afedersinYeni iş yerime çiçek geldi
Gidiyorum Sivas'tan. Bi gün ararsın diye numaramı değiştirmiyorum. Bekliyorum diyor...
Yani diyor ki iğde yeni işini de biliyorum. Nefes aldığın sürece benden kurtuluşun yok
Yaaa eflal sorma.. ben de o kadar sıkıntılıyım ki.. önüme geleni yememek için kendimi çok zor tutuyorum.. eve almıyorum bu ara.. benim yiyeceğim yemekler pişiriyorum sadece.. kaç gündür de anca artıyı yolladım. İstediğim eksi gelmedi .. gerçi çok erken tartılıyorum.. meğer regl gelecekmiş.. 1 hafta erkenmutsuzum
Hemşom bendeki gözü görüyor mu sen, ben mıstafamı kimseye kaptırmamgiyme kız o zaman tulumu.bu evliliği istemiyom mesajı verirsen gözü olan kapar mıstafanı görürsün
Ya bu sabah bende artı çıktım anlamıyorum ki dün eksi çıktım bugün böyle. Ben kafamı toplayana kadar koruma da kalıcam, olmuyor böyle çok gerginim, kendime ne pisireyim çocuklara ne, okula git gel. Okulu düzene sokmadan olmayacak bu iş.Yaaa eflal sorma.. ben de o kadar sıkıntılıyım ki.. önüme geleni yememek için kendimi çok zor tutuyorum.. eve almıyorum bu ara.. benim yiyeceğim yemekler pişiriyorum sadece.. kaç gündür de anca artıyı yolladım. İstediğim eksi gelmedi .. gerçi çok erken tartılıyorum.. meğer regl gelecekmiş.. 1 hafta erken
Aynı moddayim eflal bu hafta o kadar zorladım yüzde 1 zor gelecek o yüzden korumaya geçeceğim servis işi olana kadar bendeYa bu sabah bende artı çıktım anlamıyorum ki dün eksi çıktım bugün böyle. Ben kafamı toplayana kadar koruma da kalıcam, olmuyor böyle çok gerginim, kendime ne pisireyim çocuklara ne, okula git gel. Okulu düzene sokmadan olmayacak bu iş.
Açlıktan terör estiriyorum birde. Hava soğuyunca dedesi götürür getirir yine okula işte o zaman bende evden hazırlan çık derdi olmadan rahat rahat sporumu diyetimi yaparım.
Olmuyor şimdiçok gerginim
BalımmmYa bu sabah bende artı çıktım anlamıyorum ki dün eksi çıktım bugün böyle. Ben kafamı toplayana kadar koruma da kalıcam, olmuyor böyle çok gerginim, kendime ne pisireyim çocuklara ne, okula git gel. Okulu düzene sokmadan olmayacak bu iş.
Açlıktan terör estiriyorum birde. Hava soğuyunca dedesi götürür getirir yine okula işte o zaman bende evden hazırlan çık derdi olmadan rahat rahat sporumu diyetimi yaparım.
azcık eli maşalı olur bizim oranın hatunları hemşom,halledersin senHemşom bendeki gözü görüyor mu sen, ben mıstafamı kimseye kaptırmam
Balımmm
Gerilme nolursun
Sen kıymetlisin
Koru gitsin kilonu
Bu halinle zaten çok güzelsin
Yusufun kreş , anaokulu , yaz okulu seneleeceee gittiği okul 2-3 senedir sms yollamıyordu doğal olarak ...
Geçen okul müdürünü gördüm , ayaküstü sohbet ettik ... Melike kucağımda..
Yeni öğretim yılı ...
Aşure günü kutlamabaşladılar yine sms e
Yine öğrenci kokusunu aldılar tabii
ha ögrenci gelecek yerden

Demesene öyleBalımmm
Gerilme nolursun
Sen kıymetlisin
Koru gitsin kilonu
Beni anlayan birileriAynı moddayim eflal bu hafta o kadar zorladım yüzde 1 zor gelecek o yüzden korumaya geçeceğim servis işi olana kadar bende
İnşaallah feraha çıkarsın canımgeliyorum aslında ama çok değil hem yoğunum hem işler iyi değil maddi sıkıntılar başladı :/ bakalım hayırlısı canım sıkkın biraz
Yaaa eflal sorma.. ben de o kadar sıkıntılıyım ki.. önüme geleni yememek için kendimi çok zor tutuyorum.. eve almıyorum bu ara.. benim yiyeceğim yemekler pişiriyorum sadece.. kaç gündür de anca artıyı yolladım. İstediğim eksi gelmedi .. gerçi çok erken tartılıyorum.. meğer regl gelecekmiş.. 1 hafta erken
Ya bu sabah bende artı çıktım anlamıyorum ki dün eksi çıktım bugün böyle. Ben kafamı toplayana kadar koruma da kalıcam, olmuyor böyle çok gerginim, kendime ne pisireyim çocuklara ne, okula git gel. Okulu düzene sokmadan olmayacak bu iş.

hem de nasıl güzel valla,dal gibi hatun maşşallahBalımmm
Gerilme nolursun
Sen kıymetlisin
Koru gitsin kilonu