ben de yaa ben de ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeHatta gel bu mortiligi haftalık yapalım haftalık kaç km olsun 1 hafta toplam yaptığımız km

ben de yaa ben de ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeHatta gel bu mortiligi haftalık yapalım haftalık kaç km olsun 1 hafta toplam yaptığımız km

eveetttKedin mi varrr...
Yaaa bizimde oldu 3 aydir nasilll tatlii nasillllbebek gibi

korktun muğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ@furkanlipek45 tartı çok mu güldü la
Benim gözümden hiç bir şey kaçmaz NefsKizz Eflalll hemende yakalasmissinn...
korktun muğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Sağol canım aynen öyleGeçmiş olsun ağrısı pis olur onun
Sağol canımGeçmiş olsun canimmm
Allah'ın belası pislik.Yeni iş yerime çiçek geldi
Gidiyorum Sivas'tan. Bi gün ararsın diye numaramı değiştirmiyorum. Bekliyorum diyor...
Yani diyor ki iğde yeni işini de biliyorum. Nefes aldığın sürece benden kurtuluşun yok
giyme kız o zaman tulumu.bu evliliği istemiyom mesajı verirsen gözü olan kapar mıstafanı görürsünSağol ausum, iki kıyafeti de götüreceğim, evet yas rengi olduğu için.. anneler özellikle kesinlikle ve katiyen giyemezmiş, ben bu evliliği istemiyorum anlamına gelirmiş, davetliler de düz siyah olmamak koşuluyla giyilirmiş.. Benin de elim hep siyaha gitti dün
Hastayım soğuk algınlığı ve boyun tutulmasıne oldu @eflalim
Ağzına gaitamı zerk edecem de fırsatım yok. Şöyle yolumu kesse ne bileyim arasa filan hemen şikayet edecem. İsimsiz çiçek gönderip duruyor. Ulan ne ara geldi o çiçek. Öğlen yarım saat boşlukta çıkıp yürüdüm. Bi geldim odamda çiçek(küfür)Allah'ın belası pislik.
Defol git cehennem ol da dünya bi pislikten daha kurtulsun ya..
Allahım bi bitmiyor bu pis takıntılı saplantılı aşıklar
kuzum sakin ooool. Yarın cuma. istediğin birşeyler yersin. ki o seni tutar zaten muhtemelen. sonra duruma göre istemiyorsan gerçekten korursun. ama yarın yediğinde zaten diyet isteğin geri gelecektirKeyfim yok yok işte hastayım ve açım yemek yemek istiyorum. Diyet yapmak istemiyorum artık ben bıktım
Bana akıllı lazım miu. 4 yanım deli görüyorsun anlatmaya gerek yokhe gönlüm sana deli. sorun mu vardı?
Kaptanlık bunu gerektirir.. kendime ayrıcalık yapamamahahkhkshas
yorma bizi
aferin kendini döv