Benim yöneticim öyle istiyor yazın babet giyiyorum ama kışın kurtaramiyorum bakalım bot tarzına ne diyecek
Sen kaptan ol bari
Döncem hepinize ben gider
Benim yöneticim öyle istiyor yazın babet giyiyorum ama kışın kurtaramiyorum bakalım bot tarzına ne diyecek
Sen kaptan ol bari
Oldum şükürOldun muuu sennn ohhhh gözün aydın..
Ben olmadim dahaaa herşeyi düşürüyorum sakarlık yapiyooo bendee

Cok mesaj yazdım canım unutmus olabilirim kusura bakmayasintebrik ediyorum seni
yakinda insallah gelsin 60 lar
Kız sus sır bunlar
Olur olur merak etmeAy ona daha çok var cnm dur hele cnmm
Au bilemedim kaptanım yaa birdaha aramızda cnnmm
Olur olur merak etmebende 78.5 lardan geldim olur yani sıkıntı yok
Afiyet olsun, allah kabul etsin canım, menü güzel, Orda şöbiyet var ama menü genel olarak az, bir de senin kilon da iyi o yüzden sorun yokSelamlarKimler asure yapacak bugun
Sen cok guzel devam ediyorsun kuzum. Boyle giderse gelecek yarismanin galibi surpriz olur
Kaptanim sessiz sedasiz koruyoruz bir kenarda yine de laf ediyorlar. Her iki mesajlarindan biri
“Acizzzz”. Biz menu paylassak linc ederler, korkuyorum
19 eylul carsamba menusu:
Sahur 4
Peynirli omlet
3 hurma
Sut
Iftar 18.40
Icli kofte
Salata
Ayran
2 sobiyet
Su:2.5 L
Egzersiz: 1 saat tempolu yuruyus
Gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum
Kuzum sute grip virusu degil, o viruse karsi senin vucudunda uretilen antikor gecer. Yani kuzun daha hasta olmadan “ilacini” senin sutunden alir. Bol bol emzir. Bir sey olmaz Allah in izniyle
Oooo geliyor mu 7 lerrrr
Nasilsin kuzum
Bence çok güzel bir menü, gayet korumaya uygun. Sağlam kahvaltı, ara öğün ve pro +salata akşam yemeğiSen istersin de paylaşmaz miyim canimhatta belli yazayım
07:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil 3 siyah zeytin
1 kapya biber
Domates salatalık
2 dilim esmer ekmek
10:00 duble türk kahvesi
12:30 (menüyü beğenmedim iş yerinde)
1 kase yoğurt
Salata
16:00 sütlü neskafe
18:00
3 kasik et sote
Bol salata
Su cohhhh
Spor yohhh
Tikkat tikkat kilo verme değil koruma menüsüdür
Bende seni tebrik ederim canımSeni de tebrik ederim cnm
Ben de kışın 97 lerde idim nisan da 95 lerse idim bu bile benim için çok önemli birşey çok büyük yani nerde ise 17 18 kilo verdim cnn

totalde 19 da ben verdim Gündüz ce gece , sanırım 5’de başlayıp gece bitecekAyyy eğer açık hava gündüz düğünü ise bu da olur. Ama gece ise diğeri kesinlikle
Dimi ya, neyse bit anlık gaflet anıydı geldi geçti zatenFılavırım anneem sana rahat dokunuyo mu napıyo kız deli misin
Ben çok kıskancım adam da kıskanç olsa olmazdı, böyle daha iyi dengeleniyo işte
Hatta gel bu mortiligi haftalık yapalım haftalık kaç km olsun 1 hafta toplam yaptığımız kmCok guzel, aynen devam
Ahhaaa yaaa bir rahat bıraksalar biziGidecek kuzu bir izin verseler her gün dışarıdayım birileri davet ediyorBugün de doğum günü var
Bende koz patlıcanlı karnıyarık yanına marul o kadar ve ekmek yok. Ama yemekte neler vardı dolu lezzetli yiyeceklerişimi bitirip geldim ama çok açım
bugün yemekte bana düsen sadece yumurtalı börülce ve domates, salatalık , yeşillik beki birazda yogurt alırım yanına
... nasıl desem burda olsa dk da 15 sayfa geçmiş olur 

Basenleri saklayan model alıyoruz herhalde, o yüzden belli olmuyorHaniiii kizzzz basennn kalmamisss incecikkk olmussunn..
O totoda pekkk bii havalii duruyooo..
Güle güle giy cok yskismis.
Kemerle eminim daha iyi olur..
Bende koz patlıcanlı karnıyarık yanına marul o kadar ve ekmek yok. Ama yemekte neler vardı dolu lezzetli yiyecekler
Babam bende sünnetten beri ... bilenler bilir ...hiç susmaaaz... nasıl desem burda olsa dk da 15 sayfa geçmiş olur
Hiç tanımadığım Erdal amcanın hiç tanımadığım kızının üniversitedeki ev arkadaşını dinliyorum şu an