Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Neden topuklu canım işin gereği mi :(

Kolay gelsin miumm :mavis:

Az yağlı değil canım süzme peynir ondan az az yiyorum :)

Nehirim güzelim papatyam :kalp:

O artık benim elime düştü :interest: :interest:

Offf yaa ne olcak kuzum bitanecikden ye sen o kokuya kendine işkence etme daha Cumaya çok saat var yakarsın sen hadi yeee yeeee yeeee yeeee yeeeee :kurabiye::pist::tatlim::tatlim:

Benim ki yerinde duruyor istrlik üstünede eklemiş eksileri ve reglim yarın diyor döngüm :teyzos::teyzos::zipla::zipla:
Benim canım mortimdi daimi mortimdi :aglama::aglama:yil olmuştur morti olali biz:aglak:kullendi mortiligimiz:aglama: mortiiiiiiiiiimmmmm beni biraktin mi simdi sen @Portakal Sulu Ordek :düsün::vurunbeni::aglak:

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Okuldan değil kuzum ona eminm biraz onun inadı biraz bnm sorumsuzlğm. Okuldan geldiği gibi soyunup yerlere yatıyor ben soğuğu çok seviyorm diye. Halıya da çıkmıyor. Dün akşam serindi ev hissettm ayakları filan da soğuktu bi donuyla duruyor giydirmeyi geciktirdim işten güçten. Üşüttü öyle. Gece de karnm ağrıyo diye uyandı karnına sıcak koydm öyle uyudu. Sabah da kustu filan nane limon içirdm vicksledim battaniyelre sarıp iyice bi terlettm snra soktm banyoya yıkadm uyudu şimdi inş uyannca daha iyi olur
Gecmis olsun kuzucuga canım insAllah hemen iyilesir:ninni::kedim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar