Ohhh miss misss 6 Lar geliyor demjijjjjj
tartılmıyorumki
gelmesi lazım
spor su tam tekmil

Ohhh miss misss 6 Lar geliyor demjijjjjj

Benim canım mortimdi daimi mortimdiNeden topuklu canım işin gereği mi
Kolay gelsin miumm
Az yağlı değil canım süzme peynir ondan az az yiyorum
Nehirim güzelim papatyam❤
O artık benim elime düştü![]()
Offf yaa ne olcak kuzum bitanecikden ye sen o kokuya kendine işkence etme daha Cumaya çok saat var yakarsın sen hadi yeee yeeee yeeee yeeee yeeeee
Benim ki yerinde duruyor istrlik üstünede eklemiş eksileri ve reglim yarın diyor döngüm

Ben okuldayim ayakta bile uyuyamiyorum cunku nobetciyimmmmBenim deee. Kızım uyusun diye bekliyorm uyumak içn o uyudu benm uykm kaçtı ya kaç kez oldu böyle. Şimdi tam uykm gelir o uyanr
Yani yesin taaaabi bir yerleri sismesinDemi canim işkeceye ne gerek var
Ben okuldayim ayakta bile uyuyamiyorum cunku nobetciyimmmm
Ne geldi kuzucumGeldi bilem ama gerisi supriz cnmm
Ne geldi kuzucumaffola unuttum mu birsey sordum da:sarisin:
Özellikle kediyi seçtim demek istedim

bebek gibi Gecmis olsun kuzucuga canım insAllah hemen iyilesirOkuldan değil kuzum ona eminm biraz onun inadı biraz bnm sorumsuzlğm. Okuldan geldiği gibi soyunup yerlere yatıyor ben soğuğu çok seviyorm diye. Halıya da çıkmıyor. Dün akşam serindi ev hissettm ayakları filan da soğuktu bi donuyla duruyor giydirmeyi geciktirdim işten güçten. Üşüttü öyle. Gece de karnm ağrıyo diye uyandı karnına sıcak koydm öyle uyudu. Sabah da kustu filan nane limon içirdm vicksledim battaniyelre sarıp iyice bi terlettm snra soktm banyoya yıkadm uyudu şimdi inş uyannca daha iyi olur

Oyyy ben de gece kalkamadım çok sınır oldum cnmOruç gitti
Oruç gitti

Cok mesaj yazdım canım unutmus olabilirim kusura bakmayasin7 ler geldi mi demissin cnm

Kız sus sır bunlar7 ler geldi mi demissin cnm
Heee hooooKendisi kedileri çok sever ondan öyle demiş dokturum civanım
Napalim canım gecmis olsun bende istedim ama nasip olmadı regl oluncaOruç gitti
Ya bence de yaŞöyle yapayım o zaman ben önce tahlil yapayım 15 gün sonra ona göre düşme yoksa endokrine gideyim direk
Napalim canım gecmis olsun bende istedim ama nasip olmadı regl olunca
Mira aydınlattıÖzellikle kediyi seçtim demek istedim
Kizz Eflalll hemende yakalasmissinn...O şıklarda biri var ya ondan razı olmasın hiç de bile