MaLii
Kasabın Karısı
Biz bi aşk yaşıyalım senleBenim için miu bitmiştir
Biz bi aşk yaşıyalım senleBenim için miu bitmiştir
Geçmis olsunnn.. Devlette sira gelmez doğru Allah kolaylık versin.Kuzum ya her özelde endokrin bölümü yok maalesefbu dahiliye geçen ki gittiğim değil endokrin için gittim ama önce dahiliye dediler develette sıra gelmez
Cumartesi alıyom kız sen de cumartesileri yoksunSporlar nerede sporlarbu nasıl sütçü yıllardır izin yapıyor
Bende çok özledim kiNasılsın Ördekim
Bugün aşure günü aşure ayın hayırlı olsun MiumAşureyi affetmem heç kusura bakma
Sütlaç olsaydı onuda affetmezdim sütlaç en sevdiğim sütlü tatlı :sarisin:Anannem aşırı güzel yapar bir kaç gün sonra yapacaktır nasıl iple çekiyorum
Yemekte de çıkacaktır ama anannem gibi yapamaz kimse
Yaaa evett sıkıntı pco... veririz hep beraber bende bii 5 le 0 i yanyana görmek istiyorum..Ayyy bu karılar ne gicikmissHenüz bilmiyorum yarın akla kara çıkacak ortaya tam da bu akşam doğum günü üzerineGüzel sende hemen verirsin düşünme o kadar
54 oldum diye korkuyorum çabuk alıyorum ben pco hastalığımdan dolayı53 küsürlerdeydim en son 1 haftadır tartılmıyorum
Poğaça yaptık panpayla evde
Özge kuzu benim hep 0.01 çıkar, sakın kan testini tekrarlamadan söktürücü içme emiAynen kuzum yatın Bi daha yaptırıcam

Bi gün daha dayan miubugün yemekhanede aşure var
en sevdiğim tatlılardan
1. sütlaç (evde var şuan)
2. aşure (yemekhanede bugün var)
3. çizkek (heryerde var)
vur beni tek kurşunla hippo
Istanbulu bilmiyorum hiçKuzum ya her özelde endokrin bölümü yok maalesefbu dahiliye geçen ki gittiğim değil endokrin için gittim ama önce dahiliye dediler develette sıra gelmez

Görmedin işteNerde ne zaman
Kimler asure yapacak bugunKesinlikle bugün 45 dakika mi yaptın kaç km onu da yaz 3 lü kapışma grubu gerçi @D3S1R3 bizi geçer o çok fena ama haftaya ctesi tam kapışma var
Yatmadan durum değerlendirmesi yapayım
@matematik61 kuzum güzel bir menü verdiği için ve güzel bir sporla günün yıldızı sen oldun, çok teşekkür ederim
@hepfit
Canum menü versene accık kaptan gibi hissedeyim kimse menü vermiiii sonra adımız goy goycuya çıktı, yarın efsane menülerinden birini paylaş da korumanın gücünü görsünler
@Kajupi
Kajum güzel başlangıç yapmıştın, bugün uğramadın, bozmadın değil mi durum bildir plisss, cumartesiye son iki
@koza99
Minik premsesim çok ders çalıştın bizi umuttun diye düşünüyorum, arada ses ver, bu tazecik kaptanınızın gözleri sizi arıyor
@nehirnil111
Çok hareketli bol yürüyüşlü minik pisiciğimiz senden çok umutluyum, bugün geçirdiğin hareketli saatler yakılmış yağ olarak akıp gidecek
@Portakal Sulu Ordek
Ördikim baş ağrın geçmiştir umarım,kış kış migrenler, gelsin fit ördikler, bozmadıysan cuma günü herşey güzel olacak sankim
@D3S1R3
Sessizce ama sağlam bir şekilde korumaya devam ediyorsun, sporların çok güzel zaten, yemenin de iyi olduğuna inanıyorum, yarın da aynen devam
Yarın perşembe, korumanın en kilit günü, kilo verirken kutsal perşembe diyorduk, korumada ise kupkutsal perşembe, bugün arınma günümüz, hafta içi yediğimiz , tadına ucundan azıcık baktığımız cısları eritip hafta sonuna rahat girme günümüz.. temiz bir sayfa açmak için perşembe bizim günümüz.haydi yarın güzel menülerle gelelim, bir gün dişimizi sıkalım
Biz korumanın 8 kollu voltranıyız

Günaydınnn güne kızım hasta olarak uyandk. Gerçi geceden de işaretleri verdi ama sabah gümbür gümbür geldi. Kreşe göndermicem.
Halsz yatıyor öyle. İnş yarın daha iyi olur

Gribal durumlar kapıda ... burnum şır şır ... boğaz nanay ..
Allahımmm ne olur Melike ye geçmeden atlatayım ... çook amin .
Google a sütten grip geçer mi yazasım var , o derece dramlardayım

Oooo geliyor mu 7 lerrrrYarın süper bi ekşi ile geliyorum haberiniz olsun kızlar

Nasilsin kuzum@D3S1R3 özleniyorsun

Bizde dunki durum oyleydi hala var o durum ama yemooorum@nehirnil111 İyiyim ben de şükür. Ev de misss gibi Poğaça kokuyor
Bonus keşke yemesen@Elalis bugün yiyeceğim aşureden sorumlu olmiyim lütfenjetgilleride yazdım oldu mu?
Diyet yapmadığım bir haftaydı zaten cumadan beride tartılmıyorum.
Haftaya allah güç kuvvet versin inşallah
Günü tutmuyorsa pazartesiye kadar beklet sütüCumartesi alıyom kız sen de cumartesileri yoksun

AYaaa evett sıkıntı pco... veririz hep beraber bende bii 5 le 0 i yanyana görmek istiyorum..Ayyy bu karılar ne gicikmiss
:sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin:
h

@nehirnil111 İyiyim ben de şükür. Ev de misss gibi Poğaça kokuyor

Bi gün daha dayan miubirinciliğimiz kesinleşsin inş..
Çabuk regl gelmedenBiz bi aşk yaşıyalım senle
Arada sırf canim istemediği için ise gelmemezlik yapmak istiyorum mazeretim olmadan sadece canim istediği içinBenimde istemiyor zaten ne zaman istiyor kiduysalar kovarlar
Yapariz yapariz bizHenüz bilmiyorum yarın akla kara çıkacak ortaya tam da bu akşam doğum günü üzerineGüzel sende hemen verirsin düşünme o kadar
54 oldum diye korkuyorum çabuk alıyorum ben pco hastalığımdan dolayı53 küsürlerdeydim en son 1 haftadır tartılmıyorum
Ah fitim aynen keşke annenler yakın olaydım Ankara da her yeri biliyorum ben burda hiç devlete gitmedim sinirlerim yıprandı artık hep diyet yap gr gitmesin üzerine birde tsh oturmasın ben diyorum ki 15 gün sonra yine kan vereyim ilaç etkilemiş miIstanbulu bilmiyorum hiç
Keşke ankarada olsaydın ben dr ayarlardim