Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
Sporlar nerede sporlar :cevapver:bu nasıl sütçü yıllardır izin yapıyor :eskrim:

Bende çok özledim ki :tatlim:Nasılsın Ördekim :nededintatlim:

Bugün aşure günü aşure ayın hayırlı olsun Mium :heyecan:Aşureyi affetmem heç kusura bakma :panter:hanimis:krizz:Sütlaç olsaydı onuda affetmezdim sütlaç en sevdiğim sütlü tatlı :sarisin:Anannem aşırı güzel yapar bir kaç gün sonra yapacaktır nasıl iple çekiyorum :marilyn:Yemekte de çıkacaktır ama anannem gibi yapamaz kimse :gülsemmi:
Cumartesi alıyom kız sen de cumartesileri yoksun:gıdık:

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Henüz bilmiyorum yarın akla kara çıkacak ortaya tam da bu akşam doğum günü üzerine :eskrim:Güzel sende hemen verirsin düşünme o kadar :denizkizi:

54 oldum diye korkuyorum çabuk alıyorum ben pco hastalığımdan dolayı :sopa:53 küsürlerdeydim en son 1 haftadır tartılmıyorum:lala:
Yaaa evett sıkıntı pco... veririz hep beraber bende bii 5 le 0 i yanyana görmek istiyorum..Ayyy bu karılar ne gicikmiss:kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:
:nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::rujsigara::rujsigara::rujsigara::rujsigara::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin:

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Selamlar:kaalp: Kimler asure yapacak bugun:danscıkiz:

Kesinlikle bugün 45 dakika mi yaptın kaç km onu da yaz 3 lü kapışma grubu gerçi @D3S1R3 bizi geçer o çok fena ama haftaya ctesi tam kapışma var

Sen cok guzel devam ediyorsun kuzum. Boyle giderse gelecek yarismanin galibi surpriz olur:artist:

Yatmadan durum değerlendirmesi yapayım
@matematik61 kuzum güzel bir menü verdiği için ve güzel bir sporla günün yıldızı sen oldun, çok teşekkür ederim
:kalp:
@hepfit
Canum menü versene accık kaptan gibi hissedeyim kimse menü vermiiii sonra adımız goy goycuya çıktı, yarın efsane menülerinden birini paylaş da korumanın gücünü görsünler
:hobba:
@Kajupi
Kajum güzel başlangıç yapmıştın, bugün uğramadın, bozmadın değil mi durum bildir plisss, cumartesiye son iki
:selam:
@koza99
Minik premsesim çok ders çalıştın bizi umuttun diye düşünüyorum, arada ses ver, bu tazecik kaptanınızın gözleri sizi arıyor
:durbun:
@nehirnil111
Çok hareketli bol yürüyüşlü minik pisiciğimiz senden çok umutluyum, bugün geçirdiğin hareketli saatler yakılmış yağ olarak akıp gidecek
:kedim:
@Portakal Sulu Ordek
Ördikim baş ağrın geçmiştir umarım,kış kış migrenler, gelsin fit ördikler, bozmadıysan cuma günü herşey güzel olacak sankim
:hopp:
@D3S1R3
Sessizce ama sağlam bir şekilde korumaya devam ediyorsun, sporların çok güzel zaten, yemenin de iyi olduğuna inanıyorum, yarın da aynen devam
:cufcuf:
Yarın perşembe, korumanın en kilit günü, kilo verirken kutsal perşembe diyorduk, korumada ise kupkutsal perşembe, bugün arınma günümüz, hafta içi yediğimiz , tadına ucundan azıcık baktığımız cısları eritip hafta sonuna rahat girme günümüz.. temiz bir sayfa açmak için perşembe bizim günümüz.haydi yarın güzel menülerle gelelim, bir gün dişimizi sıkalım
Biz korumanın 8 kollu voltranıyız
:huri::huri::huri:

Kaptanim sessiz sedasiz koruyoruz bir kenarda yine de laf ediyorlar. Her iki mesajlarindan biri
“Acizzzz”. Biz menu paylassak linc ederler, korkuyorum:kopkop::kopkop:

19 eylul carsamba menusu:

Sahur 4
Peynirli omlet
3 hurma
Sut

Iftar 18.40
Icli kofte
Salata
Ayran
2 sobiyet

Su:2.5 L
Egzersiz: 1 saat tempolu yuruyus
:teyzos::teyzos:

Günaydınnn güne kızım hasta olarak uyandk. Gerçi geceden de işaretleri verdi ama sabah gümbür gümbür geldi. Kreşe göndermicem.
Halsz yatıyor öyle. İnş yarın daha iyi olur

Gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum:kedim:

Gribal durumlar kapıda ... burnum şır şır ... boğaz nanay ..

Allahımmm ne olur Melike ye geçmeden atlatayım ... çook amin .

Google a sütten grip geçer mi yazasım var , o derece dramlardayım

Kuzum sute grip virusu degil, o viruse karsi senin vucudunda uretilen antikor gecer. Yani kuzun daha hasta olmadan “ilacini” senin sutunden alir. Bol bol emzir. Bir sey olmaz Allah in izniyle:kaalp:

Yarın süper bi ekşi ile geliyorum haberiniz olsun kızlar
Oooo geliyor mu 7 lerrrr:bayrak:
Nasilsin kuzum:kalp:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
@Elalis bugün yiyeceğim aşureden sorumlu olmiyim lütfen :panter: jetgilleride yazdım oldu mu?

Diyet yapmadığım bir haftaydı zaten cumadan beride tartılmıyorum.

Haftaya allah güç kuvvet versin inşallah
Bonus keşke yemesen :( haftaya onu atmaya çalışacaksın değer mi?
Ama haftaya bomba gibi bekliyorum, haberin olsun :sinirli:

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
Cumartesi alıyom kız sen de cumartesileri yoksun:gıdık:
Günü tutmuyorsa pazartesiye kadar beklet sütü :haha:
Yaaa evett sıkıntı pco... veririz hep beraber bende bii 5 le 0 i yanyana görmek istiyorum..Ayyy bu karılar ne gicikmiss:kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:
:nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::rujsigara::rujsigara::rujsigara::rujsigara::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin::sarisin:
Ahahahhaha :krizz:
@nehirnil111 İyiyim ben de şükür. Ev de misss gibi Poğaça kokuyor:eyvah:

Perşembe perşembe yiyecek misin yoksa yeme benim gibi şişko olursun :sopa:

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Henüz bilmiyorum yarın akla kara çıkacak ortaya tam da bu akşam doğum günü üzerine :eskrim:Güzel sende hemen verirsin düşünme o kadar :denizkizi:

54 oldum diye korkuyorum çabuk alıyorum ben pco hastalığımdan dolayı :sopa:53 küsürlerdeydim en son 1 haftadır tartılmıyorum:lala:
Yapariz yapariz biz :para::para: korksun bizden kilolar:ajan::ajan:
Doğum günü kimin Nilim:ponpon:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Benim dünkü eksi kaybolmuş :aglama: Screenshot_20180920-111404.png

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Istanbulu bilmiyorum hiç :düsün:
Keşke ankarada olsaydın ben dr ayarlardim :ninni:
Ah fitim aynen keşke annenler yakın olaydım Ankara da her yeri biliyorum ben burda hiç devlete gitmedim sinirlerim yıprandı artık hep diyet yap gr gitmesin üzerine birde tsh oturmasın ben diyorum ki 15 gün sonra yine kan vereyim ilaç etkilemiş mi
Diye 1 ay nasıl sabredeyim yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar