Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Ya kızlar oğlum bugün okulda
"Anneeeee babaaaaa sizi çok seviyorum " diye ağlıyormuş.. bunu bana dedikleri anda tutamadım kendimi. Toplantıda ağlamaya başladım cok uzildum ta ki eve gidene kadar.
Söyleyen arkadaşım da çok üzüldü söylediğine ama ben artık nasil duracam işte :aglama:
Canım ya bakıcı mı bulsan bu sene içinde

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
Kız sen deyince aklıma geldi, yolda herifin teki Totoma dokunduydu bir kere , benimki herife uçan tekme atmıştı, başka bir adam elimi tutup çekmişti beni, bizimki de adamın üstüne yürüyüp yumruk atmıştı
:kopkop::kopkop::kopkop:
E ama bu kıskanma değil ki, o kadar da olsun yani, onlar sayılmaz onların geçerli sebebi var
:miyagi::miyagi:
Fılavırım anneem sana rahat dokunuyo mu napıyo kız deli misin hahahaha
Ben çok kıskancım adam da kıskanç olsa olmazdı, böyle daha iyi dengeleniyo işte:dil:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Cilveli kahvelerim :huri:

Evetttt... şükür bizi perşembeye kavuşturan rabbime...

Hepimizin aşure günü mübarek olsun.. ben çok sevmeme rağmen liste için aşure yapmadım bu sene.. geçen seneki ödemi malum :)

Bugün sıfır karbon, bol su, hafif spor yapıyoruz.. günü erkenden kapıyoruz..

Hadi bakalım cilvelilerim görim sizi..

Birinci olursak ufak bir kaçamak olabilir :huri:

@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @neslelf165 @pempikzx

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Benim adam da aynı kuzum senin adam gibi. Ama bi ara yolda adamın biri deli miydi neydi sapık gibi bi üstüme doğru yürüdü hamle yapıyodu herif beni bi çekti kenara güyya, duvara yapışıyodum hahahahaadama da bi bakış fırlattı bişeyler dedi aha dedim yiğidim beni kıskanıyomuş:haha::haha:
Ama çok romantik olmus kahramanım diye sarsılsaydin hemen ben öyle yapardım :tatlim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar