MaLii
Kasabın Karısı
Millet para verip toto yaptırır bu da erisin diye ağlıyo. Adaletin bu mu dünyaKatılıyorum
Basenler hala direniyor yahu
Pisss basenlerrrr
Kaka bassnleerrrr
Millet para verip toto yaptırır bu da erisin diye ağlıyo. Adaletin bu mu dünyaKatılıyorum
Basenler hala direniyor yahu
Pisss basenlerrrr
Kaka bassnleerrrr
Yaw öyle dediğime bakma, damadın çiftliğinde yapacaklar kır düğünü hesabı.. altkn takı, güzel bir saç makyajla olmaz mı acaba?Aa bı da çok hoş.. günlük değilde.. böle akşam yemeği olur havuz başı parti olır.. düğüne hafif ama.. sen zengin düğünü dedin çünkü
Popo demedim ben basen dedim loooo.. Bak orda 3 kilo varMillet para verip toto yaptırır bu da erisin diye ağlıyo. Adaletin bu mu dünya
Yavrum anatomik yapıya karşı gelemezsin ayrıcana gayet de albenili duruyo. Göze batan bi tarafı yok.ben çoh beğeniyorum totişini basenini, tam latin tarzı iştePopo demedim ben basen dedim loooo.. Bak orda 3 kilo var
Yaw ben totomu yok etmek istemiyorum ki hiçbir zaman, zaten şekli değişmiyor sadece küçültmek istiyordum..Yavrum anatomik yapıya karşı gelemezsin ayrıcana gayet de albenili duruyo. Göze batan bi tarafı yok.ben çoh beğeniyorum totişini basenini, tam latin tarzı işte

Wayt çok doğru demişBı çıkamadın su mantiktan çakıl ya çik su mantiktan artık koruma mi yapiyorsunda yediğini yakmaya çalışacaksın sen yağ yakacaksin yağ yediğini değil anla artık hedefin yediğini yakmak değil şimdiye kadar yiyip biriktirdiğin yağları yakmak
Valla sen başla latin danslara alolloko lolloko lollokooo arriva rivaa diye ben seyrederim seniYaw ben totomu yok etmek istemiyorum ki hiçbir zaman, zaten şekli değişmiyor sadece küçültmek istiyordum..
Sağol mali yaw utandırma beni
Valla sen başla latin danslara alolloko lolloko lollokooo arriva rivaa diye ben seyrederim seni

Geçmiş olsun canım , başın ağrıyorsa ekrana çok bakma
Ahh ahhh sorma hiç ahretimm
Türkan Şoray kirpiği mi senin yeleğin modeli
Sen direk dansı da yapcaktın
Of başlayacaktım ben dimi, kaldı dans, mali eskiden beri hayalim dans öğrenmek, iteleye öteleye öğrenemedim
Beraber öryantal gurubu kuracaktık
Yaa ben sana uzun bir msj yazdım ama gelmemiş
Allah’a şükür bir akıllı yok şu gurupta
Direk dansı direkten döndü, eş kişisi suratıma öyle bir bakış fırlattı ki, delü müsün flo diyerekten , anında vazgeçtimSen direk dansı da yapcaktın
Boşver onları latin dansları daha ateşlüü
Ben de karar veremedimYaa ben sana uzun bir msj yazdım ama gelmemiş
Cnm beğendiysen sen bilirsin tabi..
Ama siyah tulum daha fazla alternatif kullanarak kombinleyebilirsin
Ama ortamı sen biliyosun karar senin
Hazır kaptan olmuşken başla bence.. vücudun iyice şekillenir,spor olur..Direk dansı direkten döndü, eş kişisi suratıma öyle bir bakış fırlattı ki, delü müsün flo diyerekten , anında vazgeçtim
Latin dansı iyidir bence de
Acaba be zaman yapabilirim
Başlasam mı
Her iki ayda bir başlayasım geliyor
Saçlarını geçen kuaförden çıktığın gibi yap.. havalı olırBen de karar veremedim
Kayınvalideye sormaya karar verdim, o bilir
İkisini se alırım yanıma onlara gidince sorarım
Herifin haklı bizim burda clup kızları yapıyo o dansı sonrada müşterilerle otellere gidip şeediyolar sen onu unut bence deDirek dansı direkten döndü, eş kişisi suratıma öyle bir bakış fırlattı ki, delü müsün flo diyerekten , anında vazgeçtim
Latin dansı iyidir bence de
Acaba be zaman yapabilirim
Başlasam mı
Her iki ayda bir başlayasım geliyor
Amelelik loading hippo, 1 kasım amelelik yapmaya başlicam yine 1 ayHazır kaptan olmuşken başla bence.. vücudun iyice şekillenir,spor olur..
ayy hiç kıskanmadım ki
Öyle yapıcam, anam yarın kuaför ayarlamam lazım ama o daha önce gittiğime gitmem 50 Euro’dan aşşaa göndermez beni eveSaçlarını geçen kuaförden çıktığın gibi yap.. havalı olır
Şu küçüğü kreşe başlama yaşına gelsin en az 2 sene. Burda zumbaya oryantele fln başlıcam inş..Amelelik loading hippo, 1 kasım amelelik yapmaya başlicam yine 1 ay
Ondan sonra mı başlasam ne diyorum, kıskanma hippo ben senin boyunu hiç kıskanıyo muyum( çok pis kıskanan flo bırakayım şuraya)