Nefs
♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Aaaa hamilemisinn sağlıkla all kucagina canimmEvet canim.
Evli mutlu bebeli gebeli

Aaaa hamilemisinn sağlıkla all kucagina canimmEvet canim.
Evli mutlu bebeli gebeli

Diyet anlamadında değil diyetiYaaa gülbiş nedennnn
Ya Kızlar motive olamıyorum
Canım çok sıkıldı
Geçmis olsunnn canim şükür bişey olmamisss...Ay kızlar oğlumu kafaya çok taktığım içineşim 8 5 çalışıyor canım hipposum
Benim nefsim hoş g3ldin
Canım o addaki 55 ı sevmedim bu da daha havalı geldi

Çok tatlıYa kızlar oğlum bugün okulda
"Anneeeee babaaaaa sizi çok seviyorum " diye ağlıyormuş.. bunu bana dedikleri anda tutamadım kendimi. Toplantıda ağlamaya başladım cok uzildum ta ki eve gidene kadar.
Söyleyen arkadaşım da çok üzüldü söylediğine ama ben artık nasil duracam işte
Ayvayı yediEtiynennn kemiğnennnn
Ben de bilmiyorum ki bende iletişim bilgisi yok haberi var mı onu da bilmiyorumSorcam soramadım. Esra nerde ya?
Kuzum benim bisiklet yıllarca bodrumda kaldı. Çocuklar parçaladı o kısmını. Göremiyorum kaç km kaç kaloriKesinlikle bugün 45 dakika mi yaptın kaç km onu da yaz 3 lü kapışma grubu gerçi @D3S1R3 bizi geçer o çok fena ama haftaya ctesi tam kapışma var
Hacı teyze demek sesli güldum lannnHalanın ayaklarını ye zümrütbaşka bim mi yok, evde pattis mi yok, yanında götürmeye poşet mi yok
Okul çevresinde bakın, sabah ayazında balkonda tesbih çeken yaşlı teyze görürsen çal kapısını. Kesim hacıdır, hurması vardır, iste
Sakın ola ki yarın bana karbonla gelme
Sordum oluyomus 3 ogun muz sutOnu çok bilmedim benkomşu kaptanlara bi soruver bakem
Booonusssssssss nirdesen seeeen bi şarkı paylaş kafamızı bulalım
Hangilerini yaptirdin bi de 6 ay oldu mu beslenme şeklini değiştireli. Benim tahliller 6 ayda bir yapılıyor ve her altı ay da özellikle insülin için yarı değere duşmesi bekleniyor. 6 aydır kaçamaklarla ÍF yapiyorum pes etmedim. Senin de sonuçların güzel gelmeye başlayacak sabırla ben sana çok inaniyorum.
Tamam kuzum rast geleSordum oluyomus 3 ogun muz sut
Telefonda programlar var onlardan indirebilirsin o hesaplar senin için sıkıntı yok. O bisiklet binilmekten eskiye bu yıl ona göreKuzum benim bisiklet yıllarca bodrumda kaldı. Çocuklar parçaladı o kısmını. Göremiyorum kaç km kaç kalorimasraf çıkarmayın bana. Kıyın kıyın sürerim ben
Rahat ol kaptanikom ben o isi cozdum disim misim dussede ucsada karbonun bana faydasi yok detoks olmasada karbonsuz gecirirdim kaldiki muz detoks yapicam icin rahat olaTamam kuzum rast gele
Ama bak yarın vay dişim düştü vay kuşum uçtu diye karbonla gelirsen külahları değişiriz
Zayıf bedenini düşün, okuldaki velilere salındığını düşün
Bilmiyorum valla onu.. olur belki ..Yogurtla olurmu peki canim
Düzelecek inş .. az kaldı... ben inanıyorum
Ayvayı yedigülşen gibi yapıcam onu

Evet @Gulbe seker cim , elbette düzelecekDüzelecek inş .. az kaldı... ben inanıyorum