Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Ya Kızlar motive olamıyorum :aglak:
Canım çok sıkıldı
images (16).jpg

Bir kez daha düşün hala motive değil misin

Çakıl80

Tepki
23.275
Ya kızlar oğlum bugün okulda
"Anneeeee babaaaaa sizi çok seviyorum " diye ağlıyormuş.. bunu bana dedikleri anda tutamadım kendimi. Toplantıda ağlamaya başladım cok uzildum ta ki eve gidene kadar.
Söyleyen arkadaşım da çok üzüldü söylediğine ama ben artık nasil duracam işte :aglama:
Çok tatlı :kanka:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Kesinlikle bugün 45 dakika mi yaptın kaç km onu da yaz 3 lü kapışma grubu gerçi @D3S1R3 bizi geçer o çok fena ama haftaya ctesi tam kapışma var
Kuzum benim bisiklet yıllarca bodrumda kaldı. Çocuklar parçaladı o kısmını. Göremiyorum kaç km kaç kalori :( masraf çıkarmayın bana. Kıyın kıyın sürerim ben :)

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Halanın ayaklarını ye zümrüt :ates:başka bim mi yok, evde pattis mi yok, yanında götürmeye poşet mi yok :bayik:

Okul çevresinde bakın, sabah ayazında balkonda tesbih çeken yaşlı teyze görürsen çal kapısını. Kesim hacıdır, hurması vardır, iste :dislek:

Sakın ola ki yarın bana karbonla gelme :silakonda:
Hacı teyze demek sesli güldum lannn:kopkop::kopkop::kopkop:

Çakıl80

Tepki
23.275
Diyet anlamadında değil diyeti
Bozmadım ama sonuç tahliller canımı çok sıkıyor

@Ausencia_ @Çakıl80
Hangilerini yaptirdin bi de 6 ay oldu mu beslenme şeklini değiştireli. Benim tahliller 6 ayda bir yapılıyor ve her altı ay da özellikle insülin için yarı değere duşmesi bekleniyor. 6 aydır kaçamaklarla ÍF yapiyorum pes etmedim. Senin de sonuçların güzel gelmeye başlayacak sabırla ben sana çok inaniyorum.

Çakıl80

Tepki
23.275
Kuzum benim bisiklet yıllarca bodrumda kaldı. Çocuklar parçaladı o kısmını. Göremiyorum kaç km kaç kalori :( masraf çıkarmayın bana. Kıyın kıyın sürerim ben :)
Telefonda programlar var onlardan indirebilirsin o hesaplar senin için sıkıntı yok. O bisiklet binilmekten eskiye bu yıl ona göre

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970
Tamam kuzum rast gele :bengeldim:

Ama bak yarın vay dişim düştü vay kuşum uçtu diye karbonla gelirsen külahları değişiriz :para:

Zayıf bedenini düşün, okuldaki velilere salındığını düşün :danscıkiz:
Rahat ol kaptanikom ben o isi cozdum disim misim dussede ucsada karbonun bana faydasi yok detoks olmasada karbonsuz gecirirdim kaldiki muz detoks yapicam icin rahat ola :denizkizi::denizkizi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar