Bonus
Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Yok kuzu doktor yok bu değerlerde dedi çok düşük 5 in altı sayılmıyor kuzum hayırlısı
Hayırlısı olsun hakkınızda özge mübarek gecede allah gönlüne göre versin

Yok kuzu doktor yok bu değerlerde dedi çok düşük 5 in altı sayılmıyor kuzum hayırlısı

Booonusssssssss nirdesen seeeen bi şarkı paylaş kafamızı bulalımTekrar iyi akşamlar diyim.
Merak etmişsiniz etiketler vardı eksik olmayın.
Sevdiğim değer verdiğim insanlara laf sokmak gibi bir adetim yoktur.
Merak ettiysem yazarım.
Alındıysam yazarım.
Bana yanlış gelen bi durumu varsa da yazarım.
Gördüğüm okuduğum üzüldüğüm mesajlar var.
Dursunlar öyle ve öylece....
@Elalis kaptanım senmişsin. Bu haftayı geçtim kusuruma bakma.
Önümüzdeki hafta için beni listende tutabilirmisin?
Muz detoksu yapsam olmami kaptanikomHalanın ayaklarını ye zümrütbaşka bim mi yok, evde pattis mi yok, yanında götürmeye poşet mi yok
Okul çevresinde bakın, sabah ayazında balkonda tesbih çeken yaşlı teyze görürsen çal kapısını. Kesim hacıdır, hurması vardır, iste
Sakın ola ki yarın bana karbonla gelme
Karışmayın cilvelime.. yemez o.. sorumluluk sahibi. Cilveli kahveleri düşünürseniiii kaptanima havale ediyorummmm
@hippotalamus bak nediyi banaaaa
Hoşgeldin canım geçmiş olsun sen gebemisin önce evlimisin diyimSelam kızlar ben bugün çok şükür iyiyim
Yeni gelenler mi var ?
Hoşgeldiniz kızlar :sarisin:
Ne güzel emojiler gelmiş böyle bayıldım.
Canım arkadaşlar gerekeni söylemişler bence tekrar yaptirDün yaptırdım canım 2,5 çıktı
İyi akşamlar
Hoşgeldin bonus
@eflalim ile @hippotalamus soralım canimO nasi oluyoki muz detoksuda varmi
Guzel haberini alacak gibiyizTeşekkür ederim canımlar tekrar yaptırıcam beklicem cuma cumartesi bişey çıkmazsa söktürücü alıcam ama cidden dert oldu hem alınganım duygusal olarak da yıpranıyorum hem agresifim bilmiyorum halim hal değil dokunsalar ağlıyorum kocam neyin var diyo bana soğuk bakıyorsun diye ağladım az önce de adam yapmadık şey bırakmadı dil döktü ama zor susabilrdim hıçkırmaktan kendimi kontrol edemiyorum gerginim ya
Selammmmm kizlarrrrr gelemedimm alismaya calisiyorumm sanki rüya gibi

White domestosla yolları ayirdin demiUtuyle aşk yasayimmm
NefssssKk 7. Takimmm orda da Nefs idimm..
Şubat tayfasiyiz bizzz bi kac arkadas
Hosbuldummm..
Hadi çakıl gelsin yedilerBir ara güzel vermiştim tatilde yoldan çıktım 88.2 yim yeniden morti olmayı bekliyorum
Ayy verilmiş sadakanız varmış tevoş... şükür ev yanmadı..
Eşin olacağa söyle de az yardım etsin sana
Ayy canım iyi bari bişey olmamış başka annemde bı ara ocağa sütü koymuş sonra ilçeye gitmişler öğle sonu eve gelince bakiyorki Ocak yanıyor tencere yanmis
Ay kızlar oğlumu kafaya çok taktığım içinAyy Allah korumuş
Benim nefsim hoş g3ldinKizzz sen tevafuk musunnn niye nickin ayni degill

Evet canim.Hoşgeldin canım geçmiş olsun sen gebemisin önce evlimisin diyim
Kendi pek kabul etmesede o ince hemde 54kiloNefssss
Merhaba beni hatirladin mı? Seninle sadece 2-3 gün konusabilmiştik takimda. Ben seni çok iyi hatırlıyorum çünkü takıma ilk geldiğimde fotonu atmiştın ve çok güzel incelmiştin.
Hayırlısı olsun hakkınızda özge mübarek gecede allah gönlüne göre versin
Cuma günü tekrar yaptırıcaz olmazsa bakalımGuzel haberini alacak gibiyiz