Whiteblacklife
JETGİLLER
Kesinlikle tekrar yaptır benim ilk kan testini negatif çıktı ama hamileymisim bunun sebebi ovulasyon dönemim adet tarihine göre farklı olmasıymışDün yaptırdım canım 2,5 çıktı
Kesinlikle tekrar yaptır benim ilk kan testini negatif çıktı ama hamileymisim bunun sebebi ovulasyon dönemim adet tarihine göre farklı olmasıymışDün yaptırdım canım 2,5 çıktı
Hoş buldum kızlar

Ilk hafta kosa kosa gidiyorlar canim. Sonraki iki hafta bir agit bir naz/niyaz... “ben okula gitmeyecegim”’ler. 1. ayin sonunda normale donuyorlar
Benim bisikletin aynisi. Bodrumda ne isi var, koy bas koseye
Alt ast karaciger enzimleri ve organin fonksiyonunun test edilmesinde kullaniliyor. Karaciger yaglanmasi oldugunda ya da ilac kullanimlarinda artiyor. Zayiflaman etkili olmustur diye dusunuyorum. Aclik kan sekerin pre-diyabetik duzeyde. Yani ileride tip 2 diyabet gelistirme riskin var. Saglikli beslenme ve egzersizle engelleyebilecegin bir durum.
Doktor arkadasimiz ve @hepfit daha detayli bilgi vereceklerdir.
Adet basladi mi canisi?
Var var, gordum ben

Açlık kafa yapmıştır aus onda aç kalmıyorya hiç arada böyle diyet yapınca kafa yapıyor miu da
Iyi geceler, Allah rahatlik versin. Asure gunumuz simdiden mubarek olsun

Kız ben hızınıza yetişemiyorum ya
Hosgeldinnnn Canim..Hoş buldum kızlar

Buyrun benim@hippotalamus kaptanımmmm
Menuuuuuummmm
9.30: 1 buçuk haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates salatalik
14:1 su bardağı sut
3 hurma
17:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Su:2.5
Spor: 100 ip
100 bölgesel
2 saat tempolu 30 dk normal yürüyüş hemide böyle
@hippotalamus @igdedali
Bonussss cannnnn burda olduğunu bilmiyordum sende burdaymissinn çok sevindim canımm.

Yaşaaaasıııınnnnn görmeden sevdiğim Bonusss takımımızdaaaTekrar iyi akşamlar diyim.
Merak etmişsiniz etiketler vardı eksik olmayın.
Sevdiğim değer verdiğim insanlara laf sokmak gibi bir adetim yoktur.
Merak ettiysem yazarım.
Alındıysam yazarım.
Bana yanlış gelen bi durumu varsa da yazarım.
Gördüğüm okuduğum üzüldüğüm mesajlar var.
Dursunlar öyle ve öylece....
@Elalis kaptanım senmişsin. Bu haftayı geçtim kusuruma bakma.
Önümüzdeki hafta için beni listende tutabilirmisin?
Emojiler güzel ama ben çok yavaşımHosgeldinnnn Canim..
Bak bakkk nasil emojilerrr bulmusss
Kafama niye vuruyonPatatess detoksu yapp
O nasi oluyoki muz detoksuda varmicanım ayran detoksuda yapabilirsin
Sağol canim bu habere sevindim 1 yıl önce karaciğer yağ oranına kritik seviye dediler ultrasonls baktılar. Sanirim doğru söyledim su vücutta gezen alet vıcık vıcık. Şeker çok önemli benim için o düşse içim rahat edecek resmenIlk hafta kosa kosa gidiyorlar canim. Sonraki iki hafta bir agit bir naz/niyaz... “ben okula gitmeyecegim”’ler. 1. ayin sonunda normale donuyorlar
Benim bisikletin aynisi. Bodrumda ne isi var, koy bas koseye
Alt ast karaciger enzimleri ve organin fonksiyonunun test edilmesinde kullaniliyor. Karaciger yaglanmasi oldugunda ya da ilac kullanimlarinda artiyor. Zayiflaman etkili olmustur diye dusunuyorum. Aclik kan sekerin pre-diyabetik duzeyde. Yani ileride tip 2 diyabet gelistirme riskin var. Saglikli beslenme ve egzersizle engelleyebilecegin bir durum.
Doktor arkadasimiz ve @hepfit daha detayli bilgi vereceklerdir.
Adet basladi mi canisi?
Var var, gordum ben
İpekcimadın gibisin
Kilom iç güveysi.
Müziksiz bir bonus olmuyor olabilemiyor

Kaçak benim midir komutanım
Bendee yetisemiyommm bacimmmKız ben hızınıza yetişemiyorum ya