Kimkiacaba
Daimi Üye
Gecmis olsun sidoş iyisin şükürEvet canim.
Evli mutlu bebeli gebeli
Gecmis olsun sidoş iyisin şükürEvet canim.
Evli mutlu bebeli gebeli
Muz detoksu olur cnm.. günde 3 öğün muz süt yapacaksın @Zumrud_u anKa
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canim.
Evli mutlu bebeli gebeli
Yaaa gülbiş nedennnnYa Kızlar motive olamıyorum
Canım çok sıkıldı
Bak bi,de gülüyooooBen dedimki hem de ne kol kaslı kıllı
Kaçak benim midir komutanım
Ya Kızlar motive olamıyorum
Canım çok sıkıldı
Ne güzel. O inceligi hâlâ koruyor olmasına cok sevindim.Kendi pek kabul etmesede o ince hemde 54kilo
Sağol canım senin de oğlunu Allah bağışlasın.Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de yapabilirim tüm gün muz yiyebilirim yok dememMuz detoksu yapsam olmami kaptanikom
Evet ama daha grupların 3. Günü ilk yarışma bu cuma. Bakalım çok taze durumlarHadi çakıl gelsin yediler
Olur tabi biraz alışayım isler nasıl işliyor gruplar falan varmış
Bekle sana motive fotolar atıyorum esra nin kulakları çınlasınYa Kızlar motive olamıyorum
Canım çok sıkıldı
Oyy kuzum yaaa.Ya kızlar oğlum bugün okulda
"Anneeeee babaaaaa sizi çok seviyorum " diye ağlıyormuş.. bunu bana dedikleri anda tutamadım kendimi. Toplantıda ağlamaya başladım cok uzildum ta ki eve gidene kadar.
Söyleyen arkadaşım da çok üzüldü söylediğine ama ben artık nasil duracam işte
:sarisin:Vavvvvv gaptsnaaa bakkkk gaptanaaaa
Yogurtla olurmu peki canimMuz detoksu olur cnm.. günde 3 öğün muz süt yapacaksın @Zumrud_u anKa
Sorcam soramadım. Esra nerde ya?Bekle sana motive fotolar atıyorum esra nin kulakları çınlasın
Nefssss
Merhaba beni hatirladin mı? Seninle sadece 2-3 gün konusabilmiştik takimda. Ben seni çok iyi hatırlıyorum çünkü takıma ilk geldiğimde fotonu atmiştın ve çok güzel incelmiştin.

Onu çok bilmedim benMuz detoksu yapsam olmami kaptanikom
komşu kaptanlara bi soruver bakem Tabiki yememmmmmm anamin cemkirmelerine rağmen yemiyom bennKarışmayın cilvelime.. yemez o.. sorumluluk sahibi. Cilveli kahveleri düşünür
Sağol Sidoşum amin cümlemizin evlatlarıyla beraberSağol canım senin de oğlunu Allah bağışlasın.