Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
canım ya biz dün başladik dun bekledim bugünde 10da bırakıp 2 de aldım sorun olmamış arada annemi özledim demiş durmuş eve gelince niye geldik öğretmenimi özledim diyor

Ilk hafta kosa kosa gidiyorlar canim. Sonraki iki hafta bir agit bir naz/niyaz... “ben okula gitmeyecegim”’ler. 1. ayin sonunda normale donuyorlar:cilgin:

ya benim bodrumda bi velespitim var ama dümdük bisiklet.öyle eliptik falan değil işe yarar mı? kaç gündür çıkaramadım

Benim bisikletin aynisi. Bodrumda ne isi var, koy bas koseye:interest:

Çok acil bisi sormam lazım

Sgot ast son 5 yılda 42 ref 16_41
Sgot alt son 5 yılda 49 ref 8_51

Altına düşmemiş

Bu son tahlilde
Ast 23
Alt 22

Cıkmış

Bunun ne olduğunu biliyor musunuz benim için önemli internette yazandan bisey anlamadim karaciğer kalk kas bozuklukları vs bi dolu şey yazmışlar. Bu iyi bisey sanirim yarı yarıya düşmesi.
Bi de açlık şeker 103 cıktı gece su ictim ondan olabilir mi ref değer 70_100

Bu aralar çok heyecanliyim umarım hepsi güzel çıkar

Alt ast karaciger enzimleri ve organin fonksiyonunun test edilmesinde kullaniliyor. Karaciger yaglanmasi oldugunda ya da ilac kullanimlarinda artiyor. Zayiflaman etkili olmustur diye dusunuyorum. Aclik kan sekerin pre-diyabetik duzeyde. Yani ileride tip 2 diyabet gelistirme riskin var. Saglikli beslenme ve egzersizle engelleyebilecegin bir durum.

Doktor arkadasimiz ve @hepfit daha detayli bilgi vereceklerdir.

Kuzum belimin kasıklarım ın ağrısından akşamları malak gibi yatıyorum kuzu Yaaaaa anlamadım neyin nesi bu gün içinde fabrikada çuvallar üstüne uzanıyorum düşün sen artık

Adet basladi mi canisi?

Koz tövbe deee
Yok burda bdv
Eflal daha hiç ban yemedi
Düşünebiliyor musun:skandal:

Var var, gordum ben:danscıkiz:

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Ilk hafta kosa kosa gidiyorlar canim. Sonraki iki hafta bir agit bir naz/niyaz... “ben okula gitmeyecegim”’ler. 1. ayin sonunda normale donuyorlar:cilgin:

Alt ast karaciger enzimleri ve organin fonksiyonunun test edilmesinde kullaniliyor. Karaciger yaglanmasi oldugunda ya da ilac kullanimlarinda artiyor. Zayiflaman etkili olmustur diye dusunuyorum. Aclik kan sekerin pre-diyabetik duzeyde. Yani ileride tip 2 diyabet gelistirme riskin var. Saglikli beslenme ve egzersizle engelleyebilecegin bir durum.

Adet basladi mi canisi?

Aynen canım yaa bakalım gitmeyecek olursa sıkılırsa göndermem asıl seneye gitsinde şimdi alıştırma modundayiz

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490

Adet basladi mi canisi?

Yok kuzu ağrıdan kıvranıyorum ben ilk kez böyle oluyorum mafoldum ya

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Yok kuzu ağrıdan kıvranıyorum ben ilk kez böyle oluyorum mafoldum ya
Ya ozgemsi ben çok heycan yaptım simdiiii bak testler bazen doğru çıkmıyo kan tahlili yaptırsanaa benin testte çıkma di oglumu hamileymişim adet ağrısından fena ağrı çekiyodum meğer bebek yerlesiyomus ağrılar ondanmış bende ha bugün ha yarin adet olacam diyodum ay hemen yarin kan veeeeeerrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar