Slm canım hoşgeldin tanisacaz inşallahSelammmm taniyormuyuz birbirimizii
Slm canım hoşgeldin tanisacaz inşallahSelammmm taniyormuyuz birbirimizii
oooo ekip toplanmışşşş @Emel_ogretmen hoşgeldin sitemizeeee iyi ki geldin şimdi 3-a dan @saydin78 şiirini okuayacak

İş biter mi be canım kendimizi yiprattigimiz yordugumuz kaliyorYetişmiyor miu hiçbir iş yetişmiyor daha ütü beni bekliyor bulaşık makinası bosaltilacak bekliyor hepsi bekliyor ama ben yetişemiyorum
Oğlum ana sınıfına başladı nefsim ona git gel oku uzak ev işi kalıyor yapmazsam kızım ne bulursa yerde ağzına atıyor heryeri karıştırma derdinde şuan çekmece dolap ne varsa 5 sn gözümü ayirsam yerlerde evin içinde ne yapacağımı şaşırmış durumdayım servis işi bı haltletsem rahatyacagim insallahYorma kendinii gördüm yazmissin yine destan gibi iş..
Bitmezz yavrum bitmez isler..
Nankordur kisir dongu..
Yaaaaa bende cok ozledimm harbiiii burayi kurandan bulandan bizi sizi atan kazenden Allah razı olsun
Biraraya gelemezdik tekrar
Oğlum ana sınıfına başladı nefsim ona git gel oku uzak ev işi kalıyor yapmazsam kızım ne bulursa yerde ağzına atıyor heryeri karıştırma derdinde şuan çekmece dolap ne varsa 5 sn gözümü ayirsam yerlerde evin içinde ne yapacağımı şaşırmış durumdayım servis işi bı haltletsem rahatyacagim insallah
Patatess detoksu yappHurma yoktuya bim de yarin ne detoksu yapsamm

Yemedim bişey yeşil çay içtimgeç olmuş evetyoğurt salatalık ye
canım ayran detoksuda yapabilirsinHurma yoktuya bim de yarin ne detoksu yapsamm
BasenlerrrrrrrrEvet tulum aklımda, ama basenlerden dolayı çok zor buluyorum güzel duranı, ama ama bakiciiim
Şuraya gelmek isteyen ama gelemeyen bı banu bırakıyorum
5 mile dikkatine
Şuan servis için tekim nefsim herkes Ekim Kasım gibi verecekmiş diğer sınıflar ile çıkış saati ayrı diye ayarlayamiyoeum artik bir iki ay böyle devam 1.5 yaşında oldü teyzesi yazaServis olmali canim insallah olur.
Havalar sogumadan hallolur inşallah..
Yerimm ben o minnaki annesi buraz daha buyusun rahatlarsinn