nefssssssssssssssssssssssssssssssssssshoş geldin pek hoş
geç olmuş evetyoğurt salatalık ye
Hee gaptanımSennn gaptanmissin bebegimmmm
Benide zayiflattttt

Di mi ya...
Bugünü ve yarını atlatsam rahat olacam da zorlanıyorum harbiden
He if yapıyorum Banu. Zorluyor bu defa yahu aç geziyorum
Hee gaptanım
Hepinizi banu alkana çeviricem
90-60-90
Nefsim hoşgeldin cnimmmmmSelammmmm kizlarrrrr gelemedimm alismaya calisiyorumm sanki rüya gibi
Kimse kimseyi salak yerine koymasın emi , açık olsun kartlar
Nefsim hoşgeldin cnimmmmm

Valla benim.oglan beni bile unutturdu miumokulda hep ağlıyor durmuyor yemiyor altına kaçırıyor ve ben yanında değilim
Sen bir başlarsan altından kalkarsın ablanla bir gecede 4 sunu yapmış kızsın
Amin kaptanim hepimizinkini inşallah
Allah kabul etsin orucunu pempikimmenünde güzel

Zikir mi
Tm içeyim kaptanim amin cumlemizinkiniGüzel menü cnm Allah kabul etsin.. afiyet olsun.. kahve iç de ödem atsın
Veee
yakınımızda özel kreş var canım da ara ara gonderecem seneye alışmış olsun diye ve öyle boyalarimi özledim okulunu özledim öğretmenimi özledim diye başımı yiyor şuanCanım okula mı verdin kaçırdım ben
İyiyim kuzum kosusturuyorum hala devam sen nasılsın çok sevindim gelmene asıri sevindim çok ozlendinnn çok özledim seni sen nasilsinHosbuldum canimm dün yazdim sana nasilsinnn
Amin kaptanim hepimizinkini inşallah
hee taa hani zikirli ilahiler cikiyorya ondan dedim
Tm içeyim kaptanim amin cumlemizinkini
yakınımızda özel kreş var canım da ara ara gonderecem seneye alışmış olsun diye ve öyle boyalarimi özledim okulunu özledim öğretmenimi özledim diye başımı yiyor şuan

Yorma kendinii gördüm yazmissin yine destan gibi iş..İyiyim kuzum kosusturuyorum hala devam sen nasılsın çok sevindim gelmene asıri sevindim çok ozlendinnn çok özledim seni sen nasilsin

Yetişmiyor miu hiçbir iş yetişmiyor daha ütü beni bekliyor bulaşık makinası bosaltilacak bekliyor hepsi bekliyor ama ben yetişemiyorumHoofffçok kızıyorum sana aşırı!