Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Çok acil bisi sormam lazım

Sgot ast son 5 yılda 42 ref 16_41
Sgot alt son 5 yılda 49 ref 8_51

Altına düşmemiş

Bu son tahlilde
Ast 23
Alt 22

Cıkmış

Bunun ne olduğunu biliyor musunuz benim için önemli internette yazandan bisey anlamadim karaciğer kalk kas bozuklukları vs bi dolu şey yazmışlar. Bu iyi bisey sanirim yarı yarıya düşmesi.
Bi de açlık şeker 103 cıktı gece su ictim ondan olabilir mi ref değer 70_100

Bu aralar çok heyecanliyim umarım hepsi güzel çıkar
Ast Alt bobrek fonksiyon testleri sanırım canım .guzel iste düşmüş olmasi :panter: sağlık dilerim @kelebekolacam Dr um görünce yazar net bilgiyi:by::lili::kalp:

Melegim22

Daimi Üye
Tepki
8.190
@Melegim22 bende yazayım kuzum yazık günah 4 bin lira telefona verilir mi? Bin lira yeter bir telefona valla fazlası israf ya hu :( uzaya mı çıkaracak altı üstü telefon. Liseye başlayan yeğenime 2 bin beş yüzlük almışlar hayret ettim ya , bismillah daha o yaşta o kadar para verilir mi :( bu kadar aç çocuk insan varken böyle masraflar benim içime oturuyor.
@Melegim22 bende yazayım kuzum yazık günah 4 bin lira telefona verilir mi? Bin lira yeter bir telefona valla fazlası israf ya hu :( uzaya mı çıkaracak altı üstü telefon. Liseye başlayan yeğenime 2 bin beş yüzlük almışlar hayret ettim ya , bismillah daha o yaşta o kadar para verilir mi :( bu kadar aç çocuk insan varken böyle masraflar benim içime oturuyor.
Haklisn kuzm ama fotograf kalitesi iyi bi telefon istiyorum baktım en güzeli huawei p20
Gonlumdekide o ama bende kiyamam herhalde okadar paraya
Zaten büyük ihtimal elimdeki telefonu yaptirirz oda samsung j7 kötü değil telefonm ama kamera kalitesini sevmiyorum 3 senelik telefonum baya sağlamada düşürünce görüntü gitti onun dışında hiç sıkıntısı yok

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Menum
Sahur 7hurma 1bardak süt
İftar
Et sote ile salata yiyecem inşallah
Su 1lt oldu sahurda ama genelde 3 yapıyorum
Spor simdiiiii sabah 10 da çıkıp 2.45 te eve girdim hep :arina:boyleydim yani 1.5 saat tempolu yürüdüm aradakiler hariç tabi ip atlayacaktim ayağımı ayakkabi vurmuş fena aciyor
@hippotalamus @Zumrud_u anKa @neslelf165

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

Benimkinin aynısı ...
Beni 52 yapanın :interest::interest:

Çok acil bisi sormam lazım

Sgot ast son 5 yılda 42 ref 16_41
Sgot alt son 5 yılda 49 ref 8_51

Altına düşmemiş

Bu son tahlilde
Ast 23
Alt 22

Cıkmış

Bunun ne olduğunu biliyor musunuz benim için önemli internette yazandan bisey anlamadim karaciğer kalk kas bozuklukları vs bi dolu şey yazmışlar. Bu iyi bisey sanirim yarı yarıya düşmesi.
Bi de açlık şeker 103 cıktı gece su ictim ondan olabilir mi ref değer 70_100

Bu aralar çok heyecanliyim umarım hepsi güzel çıkar

İnşalllahh güzel sonuçlardır çakılım :kanka:

Bende etiketleyeyim @kelebekolacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar