Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547
Ben senin mortinim kendine gel :cevapver:

Tabiki de kandırıyorum :zipla:
1537366239872-1493555906.jpg

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
:bayrak:

Gönüller bir, sohbet daimi !

KAMU SPOTU

Ekli dosyayı görüntüle 23200
:selam::selam::selam::selam:
Ay çok çoookkkk......
Seksüüüü:ruj:
Of ki ne of diyecem
Kafa binbes yüz
az önce oğlanı almadan kütüphaneye gitmekmivin kızımla evden çıktım. Kütüphaneye gittik eşim geldi bizi aldı oğlanı aldık eve geldik. Bir koku var evde :skandal:
Çıkmadan midem.kazinfi diye dolma yiyeyim demistim altını kısık ayara alıp isittim dolmayı yedim ama altını kapatmamisim :şok:
G3ldigimde yanmıştı :şok: kafa dağınık bulanık olduğu için maalesef

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Anaokulundayimya sabahdan cikisa kadar orda bekliyorm ve kucuk surunuyo surekli onun pesinde oluyorm yada kucagmda oluyo o yuzden bakamiyorm kizmayin nolur su alisma sureci bi gecse cok yorucu geciyo benim icin :(
canım ya biz dün başladik dun bekledim bugünde 10da bırakıp 2 de aldım sorun olmamış arada annemi özledim demiş durmuş eve gelince niye geldik öğretmenimi özledim diyor

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970
canım ya biz dün başladik dun bekledim bugünde 10da bırakıp 2 de aldım sorun olmamış arada annemi özledim demiş durmuş eve gelince niye geldik öğretmenimi özledim diyor
O yasta daha kolay atlatiyolar heralde bizimde bi alt yaa grubu istemiyo bizim sinif istiyo bakalm bekliyorum okulda ama eve gidncede hic halim kalmiyoya

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879

Ay çok çoookkkk......

Of ki ne of diyecem
Kafa binbes yüz
az önce oğlanı almadan kütüphaneye gitmekmivin kızımla evden çıktım. Kütüphaneye gittik eşim geldi bizi aldı oğlanı aldık eve geldik. Bir koku var evde :skandal:
Çıkmadan midem.kazinfi diye dolma yiyeyim demistim altını kısık ayara alıp isittim dolmayı yedim ama altını kapatmamisim :şok:
Ayy verilmiş sadakanız varmış tevoş... şükür ev yanmadı..

Eşin olacağa söyle de az yardım etsin sana :ates:

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420

Ay çok çoookkkk......

Of ki ne of diyecem
Kafa binbes yüz
Ayy canım iyi bari bişey olmamış başka annemde bı ara ocağa sütü koymuş sonra ilçeye gitmişler öğle sonu eve gelince bakiyorki Ocak yanıyor tencere yanmis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Kapatanikommmm ben okuldayim yemek duzenim iyice bozildu yemekler pirncli hamurisleri oluyo yemiyom onlar hurmadi alamadm o yuzden kilo veriyomusm gibi oluyo ama spor yapamiyom bu surecde beni anlarsanz sevinirim
zümrüt ne dedin anlamadım bele baktı kaldım ekrana :şok: yiyon mu yemiyon mu anladıysam japon olayım haha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar