igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
La bu neeeeeeee
La bu neeeeeeee
Ben senin mortinim kendine gel
Tabiki de kandırıyorum
Kapatanikommmm ben okuldayim yemek duzenim iyice bozildu yemekler pirncli hamurisleri oluyo yemiyom onlar hurmadi alamadm o yuzden kilo veriyomusm gibi oluyo ama spor yapamiyom bu surecde beni anlarsanz sevinirimeğer şunada beni rezil edin varyaaaaaa
@Zumrud_u anKa
@Whiteblacklife
@saydin78
@leylmira
daha da bişey demicem
Vay leslie ile geliyorum diyorsun
Yok gelmiyorum duşa gidiyorumVay leslie ile geliyorum diyorsun

Maşallah canım bende büyüğü27 Ay lik canim
sen iste çin kralına giderim elçiyim diye

Ben şuradan iki ekmek al da gel desem gitmezsin

Ay çok çoookkkk......
Of ki ne of diyecemAyy kuzum ya
canım ya biz dün başladik dun bekledim bugünde 10da bırakıp 2 de aldım sorun olmamış arada annemi özledim demiş durmuş eve gelince niye geldik öğretmenimi özledim diyorAnaokulundayimya sabahdan cikisa kadar orda bekliyorm ve kucuk surunuyo surekli onun pesinde oluyorm yada kucagmda oluyo o yuzden bakamiyorm kizmayin nolur su alisma sureci bi gecse cok yorucu geciyo benim icin
O yasta daha kolay atlatiyolar heralde bizimde bi alt yaa grubu istemiyo bizim sinif istiyo bakalm bekliyorum okulda ama eve gidncede hic halim kalmiyoyacanım ya biz dün başladik dun bekledim bugünde 10da bırakıp 2 de aldım sorun olmamış arada annemi özledim demiş durmuş eve gelince niye geldik öğretmenimi özledim diyor
Ayy verilmiş sadakanız varmış tevoş... şükür ev yanmadı..
Ay çok çoookkkk......
Seksüüüü
Of ki ne of diyecem
Kafa binbes yüz
az önce oğlanı almadan kütüphaneye gitmekmivin kızımla evden çıktım. Kütüphaneye gittik eşim geldi bizi aldı oğlanı aldık eve geldik. Bir koku var evde
Çıkmadan midem.kazinfi diye dolma yiyeyim demistim altını kısık ayara alıp isittim dolmayı yedim ama altını kapatmamisim
G3ldigimde yanmıştıkafa dağınık bulanık olduğu için maalesef
Ayy canım iyi bari bişey olmamış başka annemde bı ara ocağa sütü koymuş sonra ilçeye gitmişler öğle sonu eve gelince bakiyorki Ocak yanıyor tencere yanmis
Ay çok çoookkkk......
Seksüüüü
Of ki ne of diyecem
Kafa binbes yüz
az önce oğlanı almadan kütüphaneye gitmekmivin kızımla evden çıktım. Kütüphaneye gittik eşim geldi bizi aldı oğlanı aldık eve geldik. Bir koku var evde
Çıkmadan midem.kazinfi diye dolma yiyeyim demistim altını kısık ayara alıp isittim dolmayı yedim ama altını kapatmamisim
G3ldigimde yanmıştıkafa dağınık bulanık olduğu için maalesef
Ya zaten bu yıl ara ara goturecem seneye gidince zorlanmasinO yasta daha kolay atlatiyolar heralde bizimde bi alt yaa grubu istemiyo bizim sinif istiyo bakalm bekliyorum okulda ama eve gidncede hic halim kalmiyoya
valla giderim yeter ki isteyinBen şuradan iki ekmek al da gel desem gitmezsin

78 dim suan 77.100 gorunuyorm

zümrüt ne dedin anlamadım bele baktı kaldım ekranaKapatanikommmm ben okuldayim yemek duzenim iyice bozildu yemekler pirncli hamurisleri oluyo yemiyom onlar hurmadi alamadm o yuzden kilo veriyomusm gibi oluyo ama spor yapamiyom bu surecde beni anlarsanz sevinirim

5 mile dikkatineVay leslie ile geliyorum diyorsun