Bizim küçük oğlanın popoya kullanıyordum kabızlık içinçok şükür.ben evden çıkarken çocuklarla,önce onu atarım çantama yıllardır.üretenden allah razı olsun
Bizim küçük oğlanın popoya kullanıyordum kabızlık içinçok şükür.ben evden çıkarken çocuklarla,önce onu atarım çantama yıllardır.üretenden allah razı olsun
Yakında alacağın yer yok mu? İşten kaçta çıkıyorsun? Çıkışta alsanyok la işyerinde
İnşallah bu sefer iyi gelir kuzucum. Bu hamilelik seni epey yıprattıKuzum zaten ben dikkat etmese idim daha ne olurdum bilmiyorum ilaç
Dozu yükseltildi şu an 25 di 50 oldu şimdi 75 mg verdi Dr 1 ay sonra tekrar tahlil oy çok yoruldum artık
Vicdansız tam sana yazarken ne vuruyon
kuuut mu koycan içineSenin sütlacını kendi ellerimle pişireceğim , yemeğe niyetlen hele

ama onlar yicek auuussssSenin sütlacını kendi ellerimle pişireceğim , yemeğe niyetlen hele
NerelerdesinHelloooooooo
Aşk oldun berna ana yüreğim dayanmadı
Ya öcü degilim korkmayinAyyy ben de bi garip oldum
Kesinlikle katiliyorummm her harfine@Melegim22 bende yazayım kuzum yazık günah 4 bin lira telefona verilir mi? Bin lira yeter bir telefona valla fazlası israf ya huuzaya mı çıkaracak altı üstü telefon. Liseye başlayan yeğenime 2 bin beş yüzlük almışlar hayret ettim ya , bismillah daha o yaşta o kadar para verilir mi
bu kadar aç çocuk insan varken böyle masraflar benim içime oturuyor.
Peki yavriiiim oyle olsunevlat demiim lazım oluryavrim iyidir
Valla benim.oglan beni bile unutturdu miumbeni hatırlayabildinnnnnnnnnnnnnnnn
neyse ki küsmeyeceğim karnındaki hatrına
iyiyim tefom sen nasılsın?
ders yok bu hafta ders kaydı var benim.. teze başlamam lazım erteliyorum
Etiketlere bak..Dumduk daldım geçmişte önemli biseyler varmı kizlar
Sen şimdiden ye cnm.. birinci biziz@hippotalamus bu hafta siz birinci olursanız ben de sütlaç yiyebilir miyim 1 kasecik