flo foto aaatttttAy gidiyorum metrodayım, gazam mübarek olur işşallah,
flo foto aaatttttAy gidiyorum metrodayım, gazam mübarek olur işşallah,
ben çantasız çıkmam abiHepsi pantolonun,caprinin ceplerine
Ödül mü istiyon çenBende isterim ödülbrlki doğum günümde yemeğe götürür bir umut

Buraya atmamflo foto aaattttt
Yürürken hızımı kesiyo çantaBende cantasiz dolasamam
biz ne dedikBuraya atmam
Kırpmak etmek gerekiyor birsürü
Aldığımı atarım eve gidince
Adam belki değdirmeni istiyo niye sokuşturuyon araya çantayıben çantasız çıkmam abimotora binerken bile alıyom onu,aramıza sıkıştırıyom adam her seferinde isyanda
belki değdirdikten sonra çıkıyozAdam belki değdirmeni istiyo niye sokuşturuyon araya çantayı
Oyyyy benim miuuuuuuuummmmm beni de tutarmış seni yerim ben gönlümün miusuuuusessiz ve gayretleyim inşallah yeneceguuuuukkkkk

zengin ve benim olmadı? başkası ile evleniyor.Yok, kız kuzeninin.. oğlan da yakışıklı değil ama toprak ağasıymış haahhaaa
İyi bir çocuk
Ya bir portekiz erkeğinin sünnet düğünü imiş , din değiştirmişte
500 ip atladım geldim

İskender yemek istiyorum ben bir yıldırÖdül mü istiyon çen
Vışşşbelki değdirdikten sonra çıkıyoz
İskender serbest avuç içi kadan pideylen yiyebilirsinİskender yemek istiyorum ben bir yıldırgötürmezde zaten belki ablam süpriz doğum günü yapar belki de kimse yapmaz ben kahrımdan yerim
ooo dudaklar Angelina jolie olur şimdiAllahım yanıyorum dudağımın üst kısmına acı biber değdi
Sıkıysa çıksınlar sözümden
@hippotalamus bu hafta siz birinci olursanız ben de sütlaç yiyebilir miyim 1 kasecik
Yarın çocuk olunca ne yapacanYürürken hızımı kesiyo çanta
Öyle demesene beee onlar milattan önce bininci yıllardan beri beraberler, o kız evlenmek için neler yaptı biliyor musun sen? 5 tane düğün oldu ailede ,hepsinde istisnasız çiçeği kaptı
zengin ve benim olmadı? başkası ile evleniyor.
SEN GİBİ DOST OLMAZ OLSUN BE
Kandır tabi buldun saf kızı