Bende açım kız oğlana harçlık vermeyi unuttum diue parkta bekledik 40 dk dersin bitmesini, teneffüs de verdim, patates yoktu almam lazımdı yemek için o yüzden yemeği sabah da yapamadımçok açım susar mısın vicdansız
Bende açım kız oğlana harçlık vermeyi unuttum diue parkta bekledik 40 dk dersin bitmesini, teneffüs de verdim, patates yoktu almam lazımdı yemek için o yüzden yemeği sabah da yapamadımçok açım susar mısın vicdansız
Valla mı, kim götürüyorsaİskender serbest avuç içi kadan pideylen yiyebilirsin
@hippotalamus bu hafta siz birinci olursanız ben de sütlaç yiyebilir miyim 1 kasecik
bugün izlemedim daha hiç3 film üst üste mi?
Teşekkür ederim çok ilgilisiniz ❤Eskileri Admin ve bitter_im eklemiş yenileri de ben ekliyorumBeğenmene sevindim aslında eskiden çok daha fazla vardı ama versiyon değişince onlarda gitti. Şimdi klasörüme kayıtlı olanlara bakıp tatliş olanları ekliyorum
ne çabalıcam beÖyle demesene beee onlar milattan önce bininci yıllardan beri beraberler, o kız evlenmek için neler yaptı biliyor musun sen? 5 tane düğün oldu ailede ,hepsinde istisnasız çiçeği kaptı
Sana o çocuğu kaptırmazdı..
Heeee sen meler yapıyon bakiim? Bak elalemin kızı insan üstü gayretle, başkalarının üstüne basa basa çiçek kaptı...
Bende açım kız oğlana harçlık vermeyi unuttum diue parkta bekledik 40 dk dersin bitmesini, teneffüs de verdim, patates yoktu almam lazımdı yemek için o yüzden yemeği sabah da yapamadımaç aç pişsin diye bekliyorum
Bu nasıl tatlı bir yorumBende senden iki ısırık alsam rahatlar mıyım acaba saydinbu kadar karbonla birinci olmamız için karşı takımın ağır yaşamlardan olması gerekiyor
Leptin için hiç fırsat vermemişsin ki vücuduna
Ara yazma bari. Ara dediğimiz sağlıklı mini öğün, senin ki dümdük kaçamak
Sabah yumurta yesen çok tok tutar ve o simide dönüp bakmazdın.
Öğle yemeği yok
Akşamda kavun +ekmek
Ambulans çağırın lütfen

Muz süt yesin miu dane çabalıcam be
beni isteyen sürünsün benim için
ben piremsesler gibi zirvede beklerim
ama az sonra yiyeceksin
ha bu miu ne yesin
çok şükür.ben evden çıkarken çocuklarla,önce onu atarım çantama yıllardır.üretenden allah razı olsun@Elalis sağol canım ya anestol nasıl aklıma gelmedi benim. Geçti yanması ❤
Ayy napıyım bu siteye geldim cidden kendimi hanımefendi hissettim
anlamadı ben,şekersizlikçakozlayamadı garibim
Kuzum zaten ben dikkat etmese idim daha ne olurdum bilmiyorum ilaçOYYY GÜLBİŞ
OLMASI GEREKEN SINIRIN NASIL DA ÜZERİNDE BİR DEĞER OYYY
BU süreçte senin kilo almaman sabitte kalman müthiş beceri o halde.. nasıl çekeceğiz biz bu değeri aşağıya
KÖPEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN OLSUN KOÇUM
İğde açarsa girerim diyordu
yani grup açarsa gruba girerim diyordutümüne değil yani grup üyesi olurum diyordu
ay neresinden tutsam toparlanmıyor
aynen kuzum 53 olmadan korumasın o
tez-mez artık her hafta 200-300 verse kardır sonuçta..